Música
Gent Famosos 02/01/2023

Jisoo, de les Blackpink, anuncia disc en solitari

L'artista, de 27 anys, era l'última de l'exitós grup de K-Pop que no havia llançat un treball musical fora de la seva banda

1 min
Jisoo, de Blackpink, en una imatge compartida per ella a les xarxes socials

BarcelonaJisoo, una de les quatre integrants de la coneguda banda de K-Pop femení Blackpink, farà el seu debut com a solista aquest any, segons ha anunciat aquest dilluns l'agència de representació del grup, YG Entertainment. "Jisoo està ara intensificant la feina per gravar el seu àlbum en solitari. Ha estat treballant en la seva música a estones lliures mentre tenia una agenda atapeïda per la gira mundial amb el grup. Aviat tindrem bones notícies", va assenyalar l'agència sobre la jove artista, de 27 anys.

Les altres tres integrants del quartet, Jennie, Rosé i Lisa, ja havien debutat com a solistes en anys anteriors; i el setembre passat, el grup va llançar el seu últim àlbum d'estudi, Born pink, amb grans èxits com Pink venom, el videoclip del qual compta ja amb prop de 500 milions de visites. El 2021 els treballs en solitari que van publicar Rosé (que va llançar R al març) i Lisa (que va estrenar Lalisa al setembre) van ser tot un èxit de vendes.

S'espera que Blackpink, que està fent ara mateix una gira mundial a gran escala, atregui fins als seus concerts uns 1,5 milions de fans a tot el món. Aquest 2022 el grup va finalitzar les etapes nord-americana i europea de la gira, i farà el concert a Àsia i Oceania la primera meitat d'aquest any. Blackpink és la banda musical amb més seguidors a la plataforma de vídeos YouTube del món, i ja supera els 83 milions de subscriptors. Ha estat el primer grup de K-Pop femení que encapçala la llista Billboard d'artistes emergents.

El videoclip de 'Pink Venom', de les Blackpink
stats