Cinema

Qui és la jove actriu a qui Tom Cruise envia un regal d'aniversari cada any des del 2005?

Dakota Fanning explica que el primer mòbil de la seva vida li va regalar el protagonista de 'Misión imposible'

2 min
L'actor nord-americà Tom Cruise fotografiat a un sopar gala benèfic , a Londres el 7 de febrer de 2024 a Londres,

BarcelonaTom Cruise és considerat per a molts l'última gran estrella de Hollywood. Amb 61 anys continua arrossegant espectadors a les sales de cinema amb blockbusters com Top Gun: Maverick o noves entregues de Misión imposible, pel·lícules en les quals ell mateix fa moltes de les escenes de risc. Polèmic per la seva vinculació amb l'Església de la Cienciologia, que l'ha portat a no tenir gairebé relació amb la seva filla Suri, molts companys de professió l'han elogiat per la seva generositat. L'última a fer-ho ha estat Dakota Fanning, que assegura que d'ençà que va fer 11 anys Cruise no s'oblida mai del seu aniversari.

Durant una recent entrevista amb Harper's Bazaar al costat d'Andrew Scott, el seu company de repartiment a Ripley, Fanning confessa que el primer mòbil que va tenir va ser un regal de Tom Cruise. La revista proposa als actors respondre preguntes sobre la vida de l'altre i una de les que li toca a Scott és "Qui li va donar a la Dakota el seu primer telèfon mòbil?" L'irlandès respon encertadament: "D'acord... crec que ha de ser alguna icona de Hollywood. Tom Cruise!" Fanning ho confirma i afegeix que l'actor li va regalar un Motorola Razr el 2005, quan estaven rodant La guerra dels mons i ella va celebrar el seu onzè aniversari.

"Déu meu, estava molt emocionada. No tenia ningú a qui trucar o escriure perquè, clar, tenia 11 anys, però m'encantava tenir-lo", rememora. L'actriu, que a principis d'abril va fer 30 anys, explica que des de 2005 Cruise li envia un regal diferent cada aniversari. "Quan vaig fer els 30 també em va enviar un regal", explica Fanning a Scott, que fa broma demanant al protagonista de Top Gun que li faci arribar algun regal.

L'actor Tom Cruise i l'actriu Dakota Fanning a l'estrena britànica de  "War Of The Worlds" a l'Odeon Leicester Square el 19 de juny de 2005 a Londres, Anglaterra.

Tot i la seva joventut, Dakota Fanning és una veterana del cinema i la televisió, ja que va començar a actuar amb 5 anys. Durant la seva ja llarga carrera ha treballat amb tota mena d'actors reconeguts, i no només Tom Cruise li ha fet regals que encara recorda. Kurt Russell, amb qui va treballar a Dreamer, li va regalar un cavall. "Vam fer una pel·lícula sobre cavalls. El Kurt és una de les persones més encantadores i increïbles que conec. Vam passar tota aquella experiència junts, em va agradar molt treballar amb ell i em va regalar un cavall", va explicar en una entrevista amb la revista Elle.

stats