Conflicte

Per què fa 10 anys que Tom Cruise no veu la seva filla Suri?

La noia, que està a punt de fer 17 anys, es prepara per anar a la universitat

2 min
Tom Cruise, acusat  de punxar telèfons

BarcelonaDes de ben petita, Suri Cruise, filla de Tom Cruise i Katie Holmes, va donar mostres de sentir verdadera passió per la moda. Ara la noia, que a l'abril farà 17 anys, vol convertir aquesta afició en la seva professió. Suri vol ser dissenyadora i, per això, ja ha començat a enviar sol·licituds d'ingrés a diferents universitats per estudiar moda. Segons el Daily Mail, a l'hora de triar on estudiar no comptarà amb el consell del seu famós pare, amb el qual no té relació des de fa gairebé una dècada.

Tom Cruise i Katie Holmes van protagonitzar multitud de portades a mitjans dels anys 2000. La seva relació era una de les més seguides de l'època i Cruise no es cansava de proclamar als quatre vents el seu amor per Holmes. Molt recordada és l'aparició de l'actor de Missió impossible al programa d'Oprah Winfrey el maig del 2005, quan es va posar a saltar damunt del sofà mentre cridava que estava enamorat de Holmes. Dos mesos després d'aquella aparició, la parella es va comprometre després que ell li demanés matrimoni a ella a la torre Eiffel de París. Abans del casament, però, va néixer l'única filla de la parella, Suri.

Tot i l'espectacular casament que van fer a Itàlia, al qual van acudir moltíssimes estrelles de Hollywood, el matrimoni va durar poc més de sis anys. El principal motiu de la ruptura va ser la vinculació de Tom Cruise amb la Cienciologia i la seva pretensió que Suri fos criada segons les creences d'aquesta església, considerada una secta. En el procés de divorci, Holmes va aconseguir la custòdia de la filla, a la qual va acabar matriculant en una escola catòlica.

El Daily Mail detalla que mentre Holmes està molt involucrada en el procés de tria d'universitat de Suri, Cruise no hi té cap paper. L'actor va deixar de tenir contacte amb la seva filla un any després de divorciar-se de Holmes arran de la decisió de l'actriu d'allunyar Suri de la Cienciologia. Tot i que no tenen cap mena de relació, Cruise sí que pagarà les despeses universitàries de la noia. Segons el diari britànic, l'acord de divorci entre el totpoderós actor i Holmes estipulava que Cruise pagaria 400.000 dòlars a l'any a la seva exparella fins que Suri fes 18 anys. En el divorci també es va establir l'actor es responsabilitzaria dels costos de l'educació i la cobertura sanitària de la seva filla. Una font citada pel Daily Mail assegura que Cruise sempre ha estat al dia de les seves obligacions familiars amb Suri, però que fa quasi una dècada que no passa temps amb ella.

stats