Fenomen viral

Katy Perry revela què li va passar a l'ull que no podia obrir en un concert

La cantant ha volgut tranquil·litzar els seus fans

2 min
Katy Perry amb l'ull dret tancat durant un concert

BarcelonaDissabte passat Katy Perry va alarmar els seus seguidors quan en ple concert a Las Vegas l'ull dret se li va tancar i semblava que no el podia tornar a obrir. En el vídeo que es va fer viral, la cantant nota com se li tanca l'ull, i al ser conscient que la parpella no se li aixeca, pressiona el costat de l'ull en qüestió i s'estira una mica la pell fins que, després de diversos intents, aconsegueix que la parpella se li aixequi. Les imatges van fer que molts fans de la californiana es preguntessin si té cap problema de salut que li hagués paralitzat l'ull i comparaven aquesta circumstància amb la paràlisi facial de Justin Bieber. Després de dies d'especulacions, Perry ha volgut aclarir què va passar: segons ella, es tracta simplement d'un truc que forma part de l'actuació.

"Convido tots els terraplanistes, espaifalsistes, ocellsfalsistes i elcelnoesblaufalsistes a veure el meu truc de nina trencada en viu i en directe l'any vivent a Las Vegas", diu Perry en un vídeo en què se la pot veure fent el truc que s'ha fet viral. La cantant aclareix que no hi ha cap motiu de preocupació i que la parpella que no s'aixeca és part de l'espectacle, com molts altres trucs que hi ha al llarg del concert. "Redeu, també trec cervesa pels pits i no genero llúpol amb la lactància!", remarca en to de broma. El vídeo no només ha servit perquè es parli més de la seva sèrie de concerts a Las Vegas, sinó que la cantant també l'ha aprofitat per anunciar que amplia la gira amb 14 actuacions més.

"Espero cantar amb tots vosaltres el 2023. I beurem, us convidaré jo, perquè estem tots encadenats a l'algoritme", ha dit, i ha afegit que "el problema real" és que tothom està massa enganxat a les xarxes socials.

Tot i que els problemes a l'ull de Katy Perry han quedat en una broma, fa temps la cantant va explicar que tenia un ull desviat i que va prendre un medicament per corregir aquest defecte, fet que sembla que no té res a veure amb el truc per interpretar una nina trencada al seu espectacle.

stats