Empreses

Messi i Antonela, vestits d'operaris el Dia del Treballador: quin negoci trama la parella?

El divendres, 14 de juny, arribarà aquest nou producte als mercats estatunidencs i més endavant també a Europa

2 min
Messi vestit d'operari visitant la fàbrica del seu nou producte

BarcelonaEnguany el millor jugador de futbol del món farà 37 anys i preveient una vida més tranquil·la fora del terreny de joc, Lionel Messi ha engegat una nova empresa. Ho ha anunciat el crack argentí des del seu perfil d'Instagram amb un vídeo corporatiu on es veu el futbolista i la seva dona, Antonela Roccuzzo, vestits amb una armilla reflectant i ulleres protectores per la visita a la fàbrica del nou article.

Coincidint amb el Dia del Treballador, Lionel Messi i Antonela Roccuzzo s'han vestit d'operaris per visitar el polígon on es crearà el seu nou producte empresarial: una "beguda hidratant". Valgui la redundància, aquesta ha estat la descripció que ha escrit el futbolista al peu del vídeo publicat dimecres per definir la nova marca. L'anunci ha anat acompanyat d'un curt audiovisual de 17 segons, sense cap veu en off ni imatge del producte, però sí amb una data al final: 14 de juny del 2024. Serà la data del llançament de la beguda al mercat dels Estats Units i del Canadà. En els mesos següents també està previst que el producte arribi a Europa.

"Seguim treballant, preparant-nos per al llançament de la nova marca de beguda hidratant, perquè per a nosaltres la hidratació és clau. Molt entretinguda la visita a la fàbrica, hem conegut com és el procés d'elaboració d'aquesta nova beguda saludable", diu Messi a la publicació que ja acumula més d'1,3 milions de "m'agrada" i 13.000 comentaris en menys de 24 hores.

Segons s'ha pogut saber, Messi serà el copropietari que s'associarà a Mark Anthony Brands, una empresa d'origen irlandès dedicada a l'elaboració de begudes, tant amb alcohol com sense. Alguns dels productes creats per aquest fabricant són White Claw Hard Seltzer i Mike's Hard Lemonade, dues de les begudes més famoses als Estats Units.

La "beguda saludable" serà una empresa més de les que ja acumula i que se suma al sou milionari com a futbolista a l'Inter Miami. De fet, Messi també és el propietari de Messi Store, una marca de roba fundada el 2019 i dirigida per Ginni Hilfiger, que ha participat en el desenvolupament d'altres firmes com Tommy Hilfiger i FILA. Paral·lelament, des de fa anys l'exblaugrana és soci de la cadena MiM Hotels, firma gestionada pel Majestic Hotel Group, propietari de quatre hotels de luxe a Eivissa, Sitges, Mallorca i Vaquèira, segons informa el mitjà Emprendedores.

Els negocis del sector tèxtil i immobiliari els combina amb els de model i ambaixador de marques com Adidas, Huawei, Mastercard, Pepsi, Gillete i Turkish Airlines. Aquestes activitats econòmiques són només una part del teixit empresarial de Messi, sovint difícil de comptabilitzar. Així i tot, l'any 2021 la revista especialitzada Forbes va calcular que l'esportista posseïa un patrimoni de 5,77 milions d'euros.

stats