Relacions
Gent Famosos 22/06/2023

Neymar reconeix haver estat infidel a la seva parella i li demana perdó públicament

El futbolista ha assegurat que va cometre un error

2 min
Neymar

BarcelonaDesprés de dies de rumors, Neymar ha reconegut públicament que li ha sigut infidel a la seva parella, la model Bruna Biancardi, amb la qual espera un fill. En un missatge publicat a Instagram i dirigit a la seva nòvia, embarassada de cinc mesos, l'exblaugrana assegura que es va equivocar i lamenta l'exposició a la qual ha estat sotmesa Biancardi. "He comès un error", remarca el futbolista.

Fa una setmana la influencer brasilera Fernanda Campos va donar a entendre que al febrer havia mantingut una relació amb Neymar, de qui desconeixia que estava emparellat amb Biancardi. En els darrers dies el mitjà brasiler Em Off va especular amb la possibilitat que el davanter del PSG tingués un acord amb la seva parella pel qual podia mantenir relacions amb altres dones sempre que complís una sèrie de condicions: ser discret, utilitzar sempre preservatiu i mai fer petons. La informació va ser desmentida per Biancardi, que va exigir al mitjà que aportés proves. El missatge de Neymar demanant disculpes a Biancardi tampoc dona suport a la teoria que mantenen una relació oberta.

En el missatge que ha publicat a Instagram, Neymar, de 31 anys, diu: "Bru, ja em vaig disculpar pels meus errors, per l'exposició innecessària, però em sento obligat a reafirmar-ho públicament. Si un assumpte privat s'ha tornat públic, la disculpa s'ha de fer pública". El futbolista assegura que la seva il·lusió és continuar endavant amb Biancardi, amb qui va començar una relació l'any passat. "No m'imagino sense tu. No sé si això nostre resultarà, però avui ets la certesa que vull intentar-ho. El nostre propòsit prevaldrà, el nostre amor pel nostre nadó vencerà i el nostre amor l'un per l'altre ens enfortirà", conclou.

No és la primera vegada que Neymar i la model tenen problemes. Poc abans d'anunciar que estaven esperant un fill van trencar la seva relació després que sorgissin rumors sobre una possible infidelitat del futbolista. Malgrat fer pública la ruptura, es van reconciliar i al cap d'un temps van anunciar que estaven esperant un fill, el primer plegats. Per a Neymar serà el segon fill: als 19 anys va ser pare per primera vegada al costat de Carolina Dantas, de 18 anys i la seva parella en aquell moment. Tot i que no van estar junts gaire temps més, actualment tots dos tenen molt bona relació.

stats