Guerra judicial

Ricky Martin interposa una demanda milionària contra el seu nebot

Dennis Yadiel Sánchez havia demandat el cantant sense èxit acusant-lo d'haver-lo assetjat

2 min
El nebot de Ricky Martin, amenaçat de mort?

BarcelonaEl cantant Ricky Martin ha presentat aquest dimecres una demanda contra el seu nebot Dennis Yadiel Sánchez pel delicte d'extorsió, i sol·licita una indemnització que puja almenys a 30 milions de dòlars. La seva demanda, presentada al Tribunal de Primera Instància de la Sala Superior de San Juan de Puerto Rico, arriba després que el 21 de juliol la justícia arxivés una altra demanda contra Ricky Martin interposada pel seu nebot. El cantant, de 50 anys, tenia una ordre d'allunyament basada en la llei 54 –que protegeix les víctimes de violència domèstica– i que se li havia concedit a Sánchez a principis de juliol després que denunciés Martin acusant-lo d'haver-lo assetjat.

Segons la demanda presentada ara pel cantant contra el seu nebot, a la qual ha tingut accés l'agència Efe, l'artista sol·licita al tribunal que "se li ordeni al demandat Sánchez que s'abstingui immediatament de comunicar-se amb el demandant i la seva família, ja sigui personalment, telefònicament i/o mitjançant les xarxes socials". També reclama que el tribunal "condemni la part demandada al pagament dels danys i perjudicis reclamats, interessos, costes i honoraris d'advocat", segons el text difós per Perfect Partners, que s'encarrega de les relacions públiques del cantant a Puerto Rico.

"El demandat Sánchez ha amenaçat i extorsionat el demandant dient-li que si no se'l compensa econòmicament continuarà la seva campanya d'acabar amb la seva reputació i integritat mitjançant imputacions falses i malicioses", afegeix el text. La demanda al·lega que "les accions temeràries, malicioses i culposes" portades a terme per Sánchez, de 21 anys, "van ser motivades pel seu desig d'exposar el demandant a l'odi i el menyspreu dels seus fans i de coartar les seves oportunitats de negoci i destruir-ne la reputació".

Grans pèrdues

Les accions judicials de Sánchez van causar que li fossin cancel·lats a Martin contractes milionaris i projectes artístics presents i futurs. Els danys pecuniaris es quantifiquen en una suma no inferior a 10 milions de dòlars, expliquen des de Perfect Partners. A més, afegeixen, han causat danys a la reputació del demandant que es quantifiquen, de moment, en una suma que voreja els 20 milions de dòlars.

Per acabar, la demanda també relata com Sánchez va contactar diverses vegades amb Ricky Martin per WhatsApp i Instagram abans de demanar l'ordre de protecció contra ell. Després d'arxivar-se el cas, tal com relata la demanda, Sánchez va tornar presumptament a amenaçar Ricky Martin. Va ser concretament menys d'un mes després de la vista judicial, quan li va enviar novament missatges a través d'Instagram. Sánchez, de 21 anys, va al·legar en el seu moment que va mantenir una relació sentimental amb Ricky Martin durant set mesos i que després de la ruptura el seu oncle el va intimidar i va anar diverses vegades fins a casa seva. El cantant sempre va qualificar les al·legacions de "completament falses".

stats