Violència masclista

Sandra Golpe revela que va patir una agressió sexual: "Aquesta marca la tens per sempre"

La presentadora d''Antena 3 Noticias 1' diu que els fets van tenir lloc quan arribava a casa seva a la nit

2 min
La presentadora d''Antena 3 Noticias 1' Sandra Golpe

BarcelonaLa presentadora Sandra Golpe ha abandonat la seva habitual discreció per fer públic que va ser víctima d'una agressió sexual. "Em van agredir sexualment a la sortida de la feina a la nit i aquesta marca la tens per sempre. De les penes se n'aprèn més que de les victòries. Però això em va fer molt més forta", ha confessat la periodista en una entrevista a Diez Minutos.

La presentadora, que des del 2017 dirigeix i presenta l'informatiu del migdia a Antena 3, explica que els fets es van produir quan treballava en un altre mitjà de comunicació. "Jo arribava a casa meva, feia un torn de nit, no a Antena 3, vaig agafar el metro i hi havia un violador en sèrie rondant per allí. Quan vaig entrar al meu portal, aquest senyor s'hi va colar. Em va agafar, em va amenaçar amb un ganivet, em va tirar a terra, em va ficar a l'ascensor, em va lligar... i va ser horrible", rememora a la revista del cor. A pesar d'explicar que encara recorda traumàticament aquells fets, diu que gràcies a la seva família ha pogut tirar endavant. "Sens dubte, la meva família és el que em sosté, i jo soc molt familiar, és el més bonic a la vida. A mi em va tocar la loteria quan vaig néixer per tenir la família que tinc i després el meu voltant és molt bonic", assegura.

Golpe, nascuda a Cadis fa 48 anys, assegura que li agrada passar desapercebuda, cosa que l'ha portat a no concedir entrevistes sobre la seva vida personal. "És que sempre m'he vist a mi mateixa com una periodista de base, mai no vaig voler ser famosa. M'agrada més pensar en el prestigi que no pas en la fama". Assegura que al seu fill tampoc li agrada gens el famoseig. "Per protegir el meu entorn, tampoc en parlo", assegura la periodista, que lamenta que l'exigència del seu lloc de feina li ha fet perdre's moments de la criança del seu fill. "Sí que m'ha retret de vegades que no he estat present, però no podia; soc una dona treballadora i havíem d'arribar a final de mes. El David ho comprendrà quan sigui més gran i tingui responsabilitats. Però sempre et queda aquesta culpa. Tampoc jo he estat tan absent, sempre hi havia algú, el que passa és que els horaris han estat de nit. Ara portem cinc anys una mica millors", celebra.

stats