Los Angeles

El Sant Joan de Rosalía i Ester Expósito

Les dues artistes de talla internacional han passat la revetlla juntes i lluny de casa

2 min
La publicació de Rosalía amb Ester Expósito

BarcelonaCelebrar l'entrada a l'estiu no es fa amb qualsevol persona, i per això Rosalía i Ester Expósito han decidit passar Sant Joan juntes. Tot i l'exercici de discreció que han fet a xarxes, tot indica que les dues dones d'èxit s'han trobat a Los Angeles i han passat uns dies juntes per celebrar el que elles han anomenat com "el nostre Sant Joan".

L'amfitriona, que tot i els constants viatges a Barcelona viu a Los Angeles, ha estat la primera a fer públic a través d'Instagram les hores que han passat juntes celebrant el Sant Joan i la seva estreta –i polèmica– amistat. En el carrusel d'imatges difoses a través del perfil de Rosalía, on ja acumula més de 27 milions de seguidors, es poden veure fotografies de l'artista recolzada en un cotxe, anant en bici, fent diferents àpats, en un concert, però també tres instantànies amb l'actriu madrilenya en un restaurant. La banda sonora que acompanya les fotografies penjades per la cantant és un remix de diferents cançons seves fet per l'artista Bodegaprofeta.

"Tevaaaa", ha comentat la protagonista de Venus al carrusel de fotografies. Tuya és precisament el títol de la cançó de Rosalía que es va rumorejar que estava dedicada a Hunter Schafer, amb qui la cantant va tenir una relació, tal com la mateixa actriu va reconèixer en una entrevista a la revista GQ al mes d'abril. A més, el comentari agafa una dimensió més personal quan es recorda que també es va rumorejar que la de Sant Esteve Sesrovires i la madrilenya van mantenir una relació el juny de 2021, quan la catalana encara estava amb Rauw Alejandro.

Ara aquests rumors han quedat dissolts amb les fotografies publicades i la normalització del que sembla ser una amistat entre les dues artistes. De fet, l'actual parella d'Expósito, l'actor Miguel Bernardeau, és a París per celebrar la Setmana de l'Alta Costura, mentre que la parella de Rosalía, el també actor Jeremy Allen White, està enfeinat en la promoció de la tercera temporada de The bear.

El sopar d'Ester Expósito amb Rosalía per Sant Joan

A més, aquest dilluns Expóstio, que fins al post de Rosalía no havia publicat res, ha repenjat al seu perfil la publicació de la catalana amb un gran cor blanc i també ha donat més pistes sobre aquest sopar. "El nostre Sant Joan", escriu al vídeo penjat a Instastories en què es veu Rosalía i una tercera persona intentant cremar una fulla amb una espelma com si es tractés d'una foguera típica de la revetlla.

stats