Revelació

Rosalía va sortir amb l'actriu Hunter Schafer mesos abans de conèixer Rauw Alejandro

Una entrevista per a la revista de moda 'GQ' confirma els rumors de bisexualitat de Rosalía

3 min
Rosalía i Hunter Schafer

BarcelonaDe vegades hi ha alguna certesa entre la gran quantitat de rumors que s'escampen entre la multitud. L'actriu Hunter Schafer ha deixat baixar el suflé dels comentaris i preguntes que van sorgir al voltant de la relació que mantenia amb Rosalía. Però una vegada desviada l'atenció amb la ruptura de la catalana i el cantant Rauw Alejandro i la nova relació de l'artista amb Jeremy Allen White, a Schafer no li ha costat gaire deixar entendre que va mantenir una relació sentimental amb Rosalía.

Hunter Schafer va concedir una entrevista a la periodista de la revista GQ Emma Carmichael per parlar sobre els nous projectes, l'impacte que va tenir el seu paper a la sèrie Euphoria, el trasllat de casa i també, i de forma molt esperada, les seves relacions sentimentals. L'actriu explica que durant el rodatge de la sèrie d'èxit de Netflix el 2021 sentia que "tenia totes les emocions reprimides" després de trencar la seva relació amb el també actor d'Euphoria i cantant Dominic Fike.

"Crec que havia aixecat un mur massa alt al meu voltant. [...] Penso que per aquest motiu fins llavors havia inhibit moltes amistats amb homes. Tot i això, vaig tenir una relació realment bonica [amb Fike] i em va ajudar molt a obrir-me en aquest sentit", diu l'actriu sobre el que va suposar rodar la sèrie Euphoria en l'àmbit personal i com a representant del col·lectiu LGTBIQ+ i de les dones transsexuals. Però aquesta no era la relació en què més interès tenia la periodista, i possiblement tampoc els seus lectors, però l'actriu no deixava cap finestra d'oportunitat per preguntar per Rosalía fins que va sentenciar: "Abans [de Fiker] ja havia sortit amb altres famosos, però no se sabia".

La dedicatòria de 'Tuya': Rauw Alejandro o Hunter Schafer?

Aquesta oportunitat Carmichael no la deixa escapar. "Com ara qui?", li repregunta. La resposta automàtica de l'actriu és tirar pilotes fora mentre fa que no amb el cap: "La gent a qui li importa ja ho ha investigat i probablement sap el que va passar". D'aquesta manera, l'actriu i també activista, que ha estat detinguda en una manifestació a favor de la pau de Palestina, deixava entreveure que els rumors de relació entre Rosalía i ella podien ser certs. La "investigació" que comenta l'actriu podria fer referència als rumors sobre la sexualitat de Rosalía que van aparèixer arran de la publicació de Tuya. La cançó, que per l'ús del femení a la lletra se sobreentén que es dirigeix a una noia, es va publicar el 9 de juny del 2023, poques setmanes abans que la cantant de Sant Esteve Sesrovires trenqués la seva relació amb Rauw Alejandro.

Però la periodista no en té prou amb la insinuació i hi segueix insistint: "¿És algú amb qui recentment has anat a comprar mobles?", li diu, fent referència a un vídeo que va transcendir a les xarxes al gener en què es veu Rosalía i Schafer en una botiga d'interiorisme. Llavors l'entrevistada deixa de negar amb el cap i se li escapa un riure còmplice: "Sí". Aquell dia la conversa es va acabar en aquest punt, però l'endemà Carmichael hi torna a insistir i l'actriu es deixa anar després d'haver parlat amb Rosalía la nit anterior.

@quiencom BFFs ❤️. Rosalía y Hunter Schafer fueron captadas en Los Ángeles en una tarde de chicas. La cantante española y la estrella de 'Euphoria' fueron por un batido al reconocido local Erewon y después a comprar muebles a la tienda HD Buttercup. (Video: Grosby Group) #rosalia #hunterschafer #music #artist #celeb #celebrity ♬ Fashion - Mamzy Cloud

Aquest segon cop l'actriu ja dona més detalls sobre els primers mesos de la relació, i fins i tot confessa que va haver de quedar diferents vegades amb Rosalía per adonar-se del tipus de relació que s'estava construint entre totes dues i concloure que les vegades que es veien no eren simples trobades, sinó cites. "Tinc amistats molt boniques amb gent amb qui vaig tenir una relació sentimental", sentencia orgullosa Schafer, de 25 anys. Rosalía "és de la família passi el que passi", diu l'actriu. "S'ha especulat sobre aquest tema durant molt de temps afegeix–. Una part de nosaltres vol acabar amb aquest rebombori i una altra diu: «Però per què? Si no és assumpte de ningú»". "Però és una cosa que m'alegra compartir. I ella penso que també ho sent així", conclou Schafer.

stats