Ruptura

Rauw Alejandro confirma la ruptura amb Rosalía, però nega que haver-li estat infidel

Diu que van trencar "fa uns mesos" i que ha decidit donar explicacions "per no destruir la història d'amor més real" que ha viscut

ARA
2 min
Rosalía i Rauw Alejandro a la catifa vermella dels Grammy llatins 2022

BarcelonaEs confirma la segona ruptura de celebrities més sonada des de la de Shakira i Piqué. En una publicació a Instagram aquesta nit passada, Rauw Alejandro ha admès que ell i Rosalía han trencat. El cantant porto-riqueny assegura que el punt final a la seva relació va arribar "fa uns mesos" i desmenteix, tal com s'havia especulat en els últims dies, que la causa fos una infidelitat per part seva. "Sí, fa uns mesos Rosi i jo vam acabar el nostre compromís. Hi ha milers de problemes que poden causar una ruptura, però en el nostre cas no va ser per culpa de terceres persones ni per cap infidelitat", ha assegurat.

Tot i remarcar que mai s'hauria imaginat que hauria de "donar explicacions" sobre un tema "tan privat" per a ell, el cantant diu que ha decidit sortir al pas de les "acusacions públiques errònies" que han aparegut als mitjans. "Pel respecte que li tinc a ella, a les nostres famílies i a tot el que hem viscut, no podia quedar-me callat i continuar veient com intenten destruir la història d'amor més real que Déu m'ha permès viure", ha afegit.

Captura del text que Rauw Alejandro ha penjat a Instagram sobre la ruptura amb Rosalía.

A l'espera que transcendeixin més detalls de la ruptura, el fet que el cantant digui que la relació es va acabar "fa uns mesos" contrasta amb el relat de Rosalía al programa El hormiguero del dia 12 de juny, quan va donar detalls del casament que suposadament estaven preparant amb Rauw Alejandro: "Doncs sí, sembla que hi haurà boda. De moment, haig d'acabar la gira i després ja m'hi posaré. Tinc alguns vestits guardats, un de Vivienne Westwood que m'agradaria portar", va dir llavors.

El cantant explica en el seu post que s'està prenent un "espai" per assimilar tot el que està passant i acaba donant gràcies als seus fans "per ser-hi": "Els estimo molt". Tot plegat, després que aquest mateix dilluns hagués publicat a Instagram una sèrie de fotografies del seu "temps a casa amb la família" a Puerto Rico.

També Rosalía havia deixat anar una possible pista del trencament: el mateix dia, després d'acabar la gira del disc Motomami, penjava unes imatges amb un text que deia: "Motomami ha estat un huracà que ha portat i s'ha emportat tantes coses a la meva vida que no sé per on començar". De moment, és l'última publicació de la de Sant Esteve Sesrovires.

stats