Parelles

Les fotografies del primer petó en públic de Rosalía i Jeremy Allen White

La imatge va ser captada divendres a la nit, quan la cantant i a l'actor van sortir de nit pels carrers de Los Angeles

2 min
Rosalía i Jeremy Allen White fent se un petó

BarcelonaLa primera fotografia que feia saltar les alarmes d'una possible relació entre Rosalía i Jeremy Allen White va ser una imatge en què se'ls veia sortint d'un mercat amb l'actor carregat amb un gran ram de flors. El segon capítol de la suposada història d'amor ja va ser més explícit: la cantant i l'actor compartint xerrades íntimes, cigarretes i una abraçada. La tercera (i definitiva) prova de la relació ha arribat aquest cap de setmana, quan s'ha publicat la primera imatge que confirma que Rosalía i Jeremy Allen White són parella, encara que ella no estigui participant en l'atapeït calendari de gales de premis a les quals l'actor està assistint les últimes setmanes.

Divendres a la nit a la ciutat de Los Angeles la catalana i el protagonista de The Bear van sortir de sopar. No hi van anar sols. Amagat i a uns quants metres de distància d'ells, també hi havia un fotògraf que va captar diferents imatges d'aquella sortida. Aquesta vegada van refinar l'estètica. Tots dos es van posar d'acord i van coordinar la seva vestimenta –anaven conjuntats amb el mateix estil i amb tons similars, amb negres, blancs i marrons– i van canviar l'Honda de les primeres fotografies de la parella per un Audi d'alta gamma. En algunes de les fotografies surten caminant agafats de la mà, rient a pocs centímetres de la cara. Una vegada més, Rosalía i Jeremy Allen White apareixen recolzats en un cotxe, tot i que aquest cop la cantant no tenia cap cigarreta a la mà, senyal que persisteix en el propòsit d'any nou de deixar de fumar. En les imatges, el guanyador d'un Globus d'Or abraça –ara sí– la cantant de Beso, mentre a ella se la veu rient. Però la fotografia més esperada de totes és, sens dubte, el petó entre les dues celebrities. Ella agafant-lo pel coll mentre ell manté una posició passiva.

Per bé que des de l'octubre circulen rumors i evidències d'una relació entre l'actor i la cantant, no ha estat fins ara que s'ha tingut una imatge d'un petó entre tots dos. A més, cap dels dos ha compartit cap publicació a les xarxes i l'expectació de veure Jeremy Allen White acompanyat als Globus d'Or per Rosalía va quedar frustrada quan l'actor va arribar a la catifa vermella sol. Sembla que, de moment, han optat per un inici de relació tranquil i allunyat de la pressió mediàtica, una política ben diferent de l'anterior relació de Rosalía. Durant el temps que Rosalía va estar amb Rauw Alejandro les demostracions d'amor eren constants a les xarxes socials, on també compartien habitualment el seu dia a dia junts.

stats