Nova relació

Rosalía, nova relació a la vista? Primeres fotos amb el protagonista de 'The Bear'

La cantant catalana i Jeremy Allen White han estat fotografiats durant una visita a un mercat

2 min
Publicació de Rosalía celebrant el seus trenta un anys a París

Després de la ruptura amb Rauw Alejandro, qualsevol indici de relació sentimental de Rosalía genera expectació. Des de fa unes hores les xarxes socials bullen davant la possibilitat que la cantant catalana estigui sortint amb un dels actors de moda, Jeremy Allen White, protagonista de The Bear. El rumor feia dies que circulava, però la bogeria s'ha desfermat després que un compte de X, @cravemedia_, hagi publicat unes fotos de tots dos junts a Los Angeles.

A les imatges la parella no es mostren especialment afectuosos i simplement se'ls veu passejant pel que sembla un mercat de la ciutat. Tots dos van vestits amb roba informal, i en una de les imatges es pot veure Allen White transportant diversos rams de flors. Tot i que les imatges no acaben de confirmar la relació, molts fans de Rosalía donen per fet que estan junts.

Les vides sentimentals de Rosalía i Allen White han passat moments convulsos els últims mesos. La catalana va trencar per sorpresa amb Rauw Alejandro, amb qui ja havia anunciat casament, mentre que l'actor s'ha separat de la seva dona, la també actriu Addison Timlin, amb qui té dues filles.

La separació ha sigut difícil, sobretot pel que fa a la custòdia de les nenes. Allen White i Timlin han acordat una custòdia compartida, però l'actor ha de complir una sèrie de requisits per tenir accés a les seves filles. Entre altres coses, s'ha de sotmetre a proves d'alcoholèmia cinc dies a la setmana, a més de fer teràpia personalitzada i assistir almenys a dues trobades d'Alcohòlics Anònims a la setmana. L'acord de custòdia estableix que si en algun moment les proves donessin positiu o l'actor es negués a fer-se el test, les trobades amb les seves filles es restringirien de forma immediata.

A l'espera que algun dels dos implicats confirmi la relació, Rosalía segueix centrada en la seva carrera i les seves col·laboracions. En la seva última publicació a Instagram va compartir una imatge de la disfressa que ha triat per a Halloween, que està relacionada amb una de les seves últimes associacions musicals, la cantant islandesa Björk. La catalana es vestirà com anava Björk durant la gala dels Oscars de l'any 2000, quan va anar amb un vestit de cigne. En el mateix carrusel de fotografies, Rosalía deixa veure una de les cançons que està sentint en aquell moment: un tema de Daniel Johnston titulat Love will find you in the end [L'amor t'acabarà trobant]. Un missatge en clau del seu nou estatus sentimental?

stats