En directe

Rauw s'emociona al Palau Sant Jordi en cantar la cançó dedicada a Rosalía

El músic també entona 'Beso' amb imatges projectades de la cantant catalana

ARA
2 min
Rauw Alejandro en concert al Palau Sant Jordi de Barcelona

BarcelonaPoc més d'un mes després que transcendís la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro, el cantant porto-riqueny havia de passar el tràngol d'actuar a casa de la seva ex, Barcelona, al Palau Sant Jordi, aquest divendres al vespre. Descartada la traïció a la de Sant Esteve Ses Rovires que els primers dies va envoltar la polèmica ruptura, Rauw podia venir més tranquil per la rebuda que li professaria el públic català. Malgrat que ell hagi esborrat totes les fotos d'Instagram, el concert no va passar per alt el lligam de l'artista amb Barcelona i segurament el convertirà en el bolo més emotiu de la gira Saturno World Tour.

El mateix músic va cantar per primera i última vegada Hayami Hana, la cançó de comiat que va dedicar a Rosalía, però va haver d'aturar-se per l'emoció. "No m'hauria pensat mai que cantaria aquesta cançó en directe", va dir, i va afegir, davant d'un públic entregat: "No la cantaré mai més a la vida".

No només això, Rauw va cantar Beso, una de les tres cançons que van fer conjuntament amb Rosalía, RR, i ho va fer sota les imatges enormes de la parella jugant i fent-se petons, com al videoclip del tema, i fent duo amb la veu enregistrada de la catalana.

Tot el concert va estar ple de missatges. Primer per al públic, a qui es va dirigir mig en català: "El meu català és una miqueta millor", va dir. "T'estimo molt, Barcelona", va continuar. "Avui som aquí para disfrutar y para olvidar los problemas, esto es así", va dir, per intentar tocar-la en català i va agrair l'estima dels barcelonins "per acollir-me desde siempre".

Abans de cantar Hoy aquí va dir que "és difícil oblidar algú amb qui t'imaginaves estar la resta de la teva vida". També va preguntar al públic qui tenia el cor trencat i va recomanar quedar-se amb els bons records.

Rauw ha actuat ja a València i ha cancel·lat el concert de Mallorca per culpa de la pluja, i ara continua amb la seva gira internacional. Als concerts, repassa els seus grans hits, des De Carolina i Si te pegas fins a Panties y brasieres, Corazón despeinao, Todo de tí i Gatas, que aquí va interpretar amb Chris Palace, fins a Dejau, fent perreo amb una fan.

stats