Música

Rauw Alejandro dedica una cançó de comiat a Rosalía: "Acabaré la nostra caseta per si t'agafa per tornar"

El cantant porto-riqueny expressa el seus sentiments cap a la cantant de 'Motomami' amb sinceritat i sense rancors

Ara
2 min
Rosalía i el seu xicot, Rauw Alejandro

Barcelona"Per si de cas no tornem a parlar mai i els meus ulls preferits no em tornen a mirar, aquesta la faig per quan vulguis recordar del teu loquito que t'estimava de veritat". Rauw Alejandro s'obre en canal amb una cançó de comiat a Rosalía en què li declara obertament els seus sentiments: "No seré gens fort, no fingiré, aquí tothom sap que et ploraré i t'enyoraré".

La cançó, que dura cinc minuts, duu per títol Hayami hana (flor rara i bonica en japonès), probablement en referència al viatge que la parella va fer al país nipó. El cantant porto-riqueny ha llançat la cançó després de confirmar la ruptura amb la de Sant Esteve Sesrovires fa un parell de setmanes.

"Les parelles ja no duren, duren poquet, queden pocs vellets que ens donin els seus truquets. Com puc veure amb tu l'albada tota la vida?", es pregunta el cantant. I continua expressant-se declarant-s'hi amb sinceritat: "No deixo d'enyorar-la dormint en els meus braços. No sé com parar de pensar en aquella última abraçada".

El cantant porto-riqueny, que assenyala la influència de la premsa, les xarxes i les pressions de grup en la ruptura, reitera que no hi ha hagut terceres persones, després dels rumors que l'emparellaven amb Shakira. "Seré moltes coses, però mai infidel, ella sempre va tenir la clau del meu cel [telèfon mòbil]", entona.

Alejandro elogia generosament les virtuts humanes i musicals de la cantant de Motomami –"Sé que per a tu seran tots els Grammys"– i s'acomiada sense rancors ni retrets amb un "Et dic adeu, que et vagi genial". El cantant, però, deixa oberta una petita escletxa en el futur de la parella. "Acabaré la nostra caseta per si t'agafa per tornar. Avui et deixo d'escriure, però no d'estimar".

Hayami hana és la cançó de ruptura després de Beso, en què la parella compartia públicament el seu enamorament. Els cantants canalitzen en la música les històries d'amor i desamor, com ja va fer C. Tangana, l'exparella de Rosalía, quan va llançar Tú me dejaste de querer. Trobem molts d'altres exemples de cançons que esbomben intimitats, un dels més recents el de les cançons de Shakira sobre la seva relació amb Piqué.

stats