Famosos
Gent Famosos 27/06/2023

Shakira: "Vaig saber que Piqué m'havia enganyat per la premsa mentre el meu pare era a l'UCI"

La cantant colombiana parla del seu retorn a Miami, del fet d'estar soltera i de com s'ha sentit amb els fills, la família, els amics i els fans en una entrevista a la revista 'People'

3 min
Shakira en una imatge recent, al Circuit de Catalunya.

BarcelonaLes últimes cançons de Shakira, plenes de referències a turbulències sentimentals, han donat força pistes de com va ser el trencament amb la seva exparella i pare dels seus dos fills, Gerard Piqué. Tant és així, que l'enorme èxit que han tingut les seves cançons ha fet que sigui l'única artista que hagi aconseguit dos números u en un any. Això no fa sinó evidenciar que en el tràngol dels desamors no està sola. Ara la cantant colombiana ha volgut compartir més detalls de com és la seva nova vida allunyada de Piqué concedint una entrevista a la revista People.

Entre altres coses, Shakira confessa com va saber que qui se suposava que era l'amor de la seva vida l'havia traït: "Vaig saber que m'havien enganyat per la premsa mentre el meu pare era a l'UCI". La cantant explica com en un període molt curt de temps va veure com la seva vida s'ensorrava: la salut del seu pare no era gens bona i trencava la relació sentimental de dotze anys que l'unia a Piqué. A l'entrevista amb People, Shakira explica que l'home que més ha estimat a la vida –que recalca que és el seu pare– "se me n'anava quan més el necessitava i no podia parlar-hi ni rebre'n els consells que tant hauria necessitat". Afortunadament, els difícils dies que el pare de Shakira, William Mebarak, va passar a l'hospital queden lluny i va poder superar el covid, dos accidents, una pneumònia i cinc operacions en menys de sis mesos i amb 91 anys.

En els moments més complicats dels últims mesos, la cantant de Loba recalca que sempre ha comptat amb el suport de la família, el seu gran puntal. "La meva mare sempre ha estat la meva còmplice i el meu pare, el meu millor amic", diu Shakira, que sintetitza així l'estima que sent per ells. Una relació i estabilitat que reconeix que no podrà donar, de moment, als seus fills, tot i que espera que "algun dia puguin gaudir d'una família com la que no els vam poder oferir".

Canvi de vida a Miami

Shakira ha recorregut a la música per expiar penes i treure la ràbia produïda per l'engany de Piqué. Amb versos com "una loba como yo no está pa'tipos como tú" o "las mujeres no lloran, las mujeres facturan", de la cançó que va fer amb Bizarrap, la cantant volia deixar clar que ja ha girat full. El tema s'ha guanyat un lloc en la llista dels grans èxits de la carrera professional de Shakira: ha estat número u d'enguany i acumula més de 500 milions de visites a YouTube.

A més del tràngol sentimental, Shakira també ha de fer front a les querelles de la Fiscalia per sis delictes contra la hisenda pública, un judici previst per al novembre. L'artista assegura que ha arribat a pensar que "no sobreviuria" a tot el cúmul de problemes i maldecaps i això va decidir traslladar-se a viure a Miami i a dedicar el poc temps lliure que té a "tirar endavant els fills, els pares i la nova vida fora d'Espanya". Assegura, en aquest sentit, que vol oferir als seus fills una estructura que els doni estabilitat: "A poc a poc estic reconstruint el niu". Aquest gir de 180 graus també s'ha notat en la producció musical de la colombiana, que ha deixat enrere les cançons d'amor i de desamor per escriure un tema dedicat als seus fills, Acróstico, que assegura que és "una de les principals fites personals i com a artista" per la dificultat que suposa expressar tota l'estima del que és "la seva raó de vida".

Tot i l'aparent baixada d'intensitat de la nova cançó, els reconeixements i les aparicions públiques no han decaigut, al contrari. A la seva nova llar, Florida, ha estat batejada com a dona de l'any per Billboard. I si quan estava amb Piqué havia demostrat ser una gran aficionada al futbol, ara els seus interessos esportius han virat cap a la Fórmula 1. Fa poques setmanes es va deixar veure al circuit de Montmeló acompanyada del pilot Lewis Hamilton, amb qui es rumoreja que podria estar començant una relació. Plegats van gaudir de la vida nocturna de Barcelona, la ciutat que durant més d'una dècada va compartir amb Piqué.

stats