Món empresarial

Tresmamis SL: l'empresa immobiliària de Rosalía

La cantant ha creat una nova corporació al costat de de la mare i la germana

2 min
Publicació de Rosalía celebrant el seus trenta un anys a París

BarcelonaDe la creadora de Motomami arriba Tresmamis SL. Rosalía ha decidit diversificar les seves inversions apostant per un nou àmbit: l'immobiliari. Per fer-ho, s'ha rodejat de les dues dones que, a part dels estrets vincles familiars, compten amb una solvència contrastada. L'empresa és formada per l'artista, per la seva mare, Pilar Tobella i Aguilera, i per la germana de Rosalía, Pilar Vila Tobella.

Darrere del triomf artístic i individual inqüestionable de Rosalía hi ha un equip de persones fent rodar els engranatges de l'èxit. Tres discos, dos Grammys i un Rising Star als Billboard's Women són alguns dels premis que la cantant de LA FAMA ha aconseguit amb tan sols set anys. I la seva família hi ha jugat un paper clau, no només amb el suport incondicional a la cantant, sinó també com a part activa i central de la gestió empresarial de l'estrella de Sant Esteve Sesrovires.

Davant el perill d'estroncar la relació familiar, la fórmula ha resultat ser un èxit rotund. Fruit d'això, fa uns anys totes tres van decidir crear l'empresa Motomami SL. La societat, que s'encarrega de representar Rosalía i moure tots els seus productes i col·laboracions, va facturar 3,6 milions d'euros només el 2022. Mentre Rosalía és la cara visible de la marca, Pilar Tobella és la mànager i Pilar Vila ha agafat el control de les relacions públiques i l'estilisme de la vocalista.

Però al febrer es va constituir un nou repte empresarial per a les tres dones: Tresmamis SL. La societat, integrada a Motomami SL i amb seu a l'Hospitalet de Llobregat, s'especialitzarà en la "promoció, construcció, compra, venda, arrendament i comercialització en general de tota mena d'edificacions, terrenys, solars, finques rústiques i urbanes", segons consta al registre.

Si bé encara no se saben els primers moviments immobiliaris que farà l'empresa, no és la primera vegada que es coneix l'interès i el gust de Rosalía pel món de la construcció. Ara fa dos anys, la que llavors era la seva parella, Rauw Alejandro, va comprar-li la casa modernista a Mas Morera de Manresa, una propietat que van reformar respectant els detalls modernistes de l'arquitecte Ignasi Oms i Ponsa.

I la matriarca Pilar Tobella no és la primera vegada que es posa al capdavant d'una empresa. La mare de l'estrella era la consellera i directora general de Suprametal, una empresa especialitzada en la fabricació de plaques i etiquetes metàl·liques fundada pel seu pare.

stats