Gent 13/01/2022

El fill de Madonna i Guy Ritchie ven sota pseudònim quadres per valor de 30.000 euros

'Page Six' ha revelat que Rocco Ritchie és l'artista conegut com a Rhed

2 min
Rocco Ritchie, a l'esquerra (amb samarreta blanca i texans, s'obre camí com artista sota el pseudònim Rhed

BarcelonaAmb només 21 anys i utilitzant el pseudònim de Rhed, Rocco Ritchie, fill de Madonna i de Guy Ritchie, acaba de revolucionar el món artístic britànic. Des que va fer la seva primera exposició a la galeria Tanya Baxter Contemporary, el jove, que actualment estudia a l'escola d'art Central Saint Martins de Londres, ha anat guanyant rellevància fins a poder vendre els seus quadres per xifres que ronden els 30.000 euros. Els compradors, però, no sabien que estaven adquirint l'obra del fill de Madonna i Guy Ritchie. L'autèntica identitat de Rhed era un misteri fins que una foto innocent d'un amic va fer que Page Six, la publicació sobre vida social del New York Post, lligués caps i fes públic que el fill de Madonna i Ritchie s'està obrint camí com a artista plàstic.

En la descripció que la galeria Tanya Baxter Contemporary fa de Rhed s'especifica que es tracta d'un jove artista emergent amb un background cultural divers i no convencional. "La seva infantesa la va passar entre Nova York i Londres, cosa que va fer que creixés en un entorn eclèctic i artísticament divers". Alguns dels temes que Rocco Ritchie tracta en les seves obres són "l'obsessió amb les xarxes socials, la fixació per les celebrities i les marques, i els problemes generacionals com el consum de drogues o la depressió", segons detalla la galeria.

Rocco Ritchie tenia vuit anys quan els seus pares es van separar i llavors es va traslladar als Estats Units per viure amb la Reina del Pop. El 2015, però, Rocco va decidir tornar a Londres per viure amb el seu pare, una decisió que va engegar una batalla legal entre els progenitors que va finalitzar 8 mesos després amb un acord legal que permetia al noi, llavors un adolescent, quedar-se al Regne Unit. Passat aquell conflicte, sembla que mare i fill tenen una bona relació, ja que Page Six assegura que tant Madonna com Guy Ritchie van estar presents a la inauguració de l'exposició que Rocco va fer aquest estiu. Malgrat la coincidència , en aquell moment els mitjans no van relacionar-los a cap dels dos amb l'artista conegut com a Rhed.

stats