Gent 06/08/2019

El fill petit de Bruce Springsteen es fa bomber arran dels atemptat de l'11-S

Amb 25 anys, el jove ha quedat en la posició 42 de les 961 que hi havia disponibles

Ara
1 min
El fill petit de Bruce Springsteen es fa bomber a causa dels atemptat de l'11-S

BarcelonaSam Ryan, el fill més jove de Bruce Springsteen, ja és oficialment bomber de la seva ciutat, Jersey City. La informació ha estat confirmada per la seva mare, Patti Scialfa, dona del cantant des del 1991. "Vas seguir els teus somnis... Bomber de JC... Mantingues-te fora de perill... Estimem el teu cor valent", va publicar Scialfa a Instagram. Sam, de 25 anys, va ocupar el lloc 42 de 961 en la llista del departament de bombers de Jersey City, segons els registres consultats pel 'New York Post' al març.

Al voltant d'unes 150 de les més de 3.000 persones que van morir en els atemptats de l'11-S formaven part dels serveis d'emergències de Nova York, cosa que va motivar Springsteen a escriure una sèrie de temes sobre aquella catàstrofe que va acabar incloent al seu àlbum 'The Rising'. 'My city of ruins' o 'Into the fire' són alguns d'aquells temes, que van ser publicats quan el fill petit de Springsteen tenia només set anys. L'impacte que van generar aquells fets a casa de la criatura va ser tan gran que el va condicionar per triar la seva professió.

Springsteen i Scialfa tenen dos fills més: el més gran, Evan –de 29 anys–, es va graduar al Boston College. Es dedica a escriure i interpreta les seves pròpies cançons. El 2012 va guanyar el concurs de cantants i compositors celebrat durant el festival de les arts de la seva universitat. La seva germana Jessica, de 27 anys, és campiona nacional d'equitació.

stats