Suport mediàtic
Gent 10/08/2022

La filla de Fidel Castro aplaudeix l'elecció de James Franco per encarnar el seu pare en un film

L'actor nord-americà ha estat l'elegit per donar vida al líder autòcratic cubà en una pel·lícula anomenada 'Alina de Cuba'

2 min
James Franco ja té estrella de la fama a Hollywood

BarcelonaAlina Fernández Revuelta, filla del desaparegut líder de la Revolució Cubana Fidel Castro, ha mostrat el seu suport a l'actor nord-americà James Franco per encarnar el seu pare en la nova pel·lícula independent sobre aquesta figura, que es titularà Alina de Cuba. Franco encarnarà Fidel Castro al film, dirigit per l'espanyol Miguel Bardem, que repassarà la vida de la seva filla Alina Fernández. La filla de Castro ha emfatitzat al mitjà nord-americà Deadline el seu suport a l'actor per ficar-se a la pell del seu pare i s'ha mostrat orgullosa que es tracti d'un "projecte gairebé íntegrament llatí, tant davant com darrere de la càmera".

"James Franco té una semblança física evident amb Fidel Castro, a més de les seves habilitats i carisma", explica Fernández sobre l'actor, d'ascendència portuguesa i nominat a l'Oscar a millor actor pel film del 2010 127 hores. El paper, confirmat per la premsa especialitzada a Hollywood, suposarà el retorn al cinema de Franco després que una sèrie d'escàndols sexuals i de denúncies per abús el portessin a anul·lar els projectes amb els grans estudis cinematogràfics. La cinta, produïda de manera independent, comptarà amb l'actriu Ana Villafañe per encarnar la filla del líder cubà i amb Mía Maestro en el paper de Natalia Revuelta, la seva mare.

Alina Fernández de Cuba en una imatge seva del 2008.

“Ana Villafañe té un talent extraordinari, i no només com a actriu, perquè també és una gran cantant, una intèrpret molt completa. Estic segura que Mía Maestro, una actriu que admiro, entendrà i interpretarà Naty, la meva mare, d'una manera única i no puc esperar l'hora de veure-la construir el personatge”, afegeix Alina Fernández a Deadline. "La resta de l'elenc serà una sorpresa meravellosa per a tots els públics", continua la filla de Castro, que serà consultora biogràfica i històrica del film.

Alina Fernández, de 66 anys, és una filla extramatrimonial de Castro que actualment viu als Estats Units. Després de treballar com a model i com a relacions públiques d'una agència, l'any 1993 va abandonar Cuba contra la voluntat del seu pare biològic, del qual mai ha portat el cognom. En l'actualitat, forma part de la dissidència cubana a l'exterior.

stats