Gent 06/04/2021

La filla de Gwyneth Paltrow es riu de la seva mare: "Tot el que fa és simplement vaginal"

Apple Martin es diverteix a TikTok burlant-se de com és un matí amb la seva mare

2 min
Espelmes amb olor d’orgasme

BarcelonaDes que Gwyneth Paltrow es va apartar de la primera línia del món de la interpretació per dedicar-se a la seva empresa de cosmètica i lifestyle en general, l'exactriu s'ha convertit en la riota internacional de molts internautes perquè els productes que crea per a la seva web, anomenada Goop, són majoritàriament coses poc útils o que no tenen cap respecte per la ciència. Lluny de donar-se'n vergonya, l'artista i empresària hi ha posat humor i n'ha parlat sense gaires complexos en algunes ocasions, cosa a la qual s'ha apuntat ara també la seva filla, que ha fet a través de TikTok una mofa carinyosa del personatge públic que ha construït la seva mare.

Apple Martin fent befa de la rutina de bellesa de la seva mare

En un vídeo a la citada xarxa social, Apple Martin, la filla gran de l'actiu i del cantant Chris Martin, ha explicat com és un matí al costat de la seva mare. La jove, de només 16 anys, comença dient que per encetar el dia la seva mare "no menja res més enllà de dàtils i mantega d'ametlla". A continuació, diu que practica la seva rutina de cura facial. "Són les 8 del matí i porta fent això des de les 7 del matí. Simplement es passeja pel lavabo posant-se milions de productes Goop Glow perquè la seva pell estigui radiant", detalla. "Suposo que el Goop Glow és part de la seva rutina, que es remunta... al dia en què jo vaig néixer, aparentment", afegeix irònica. El millor moment del vídeo arriba quan Apple fa una referència directa als mundialment coneguts productes vaginals de la marca de la seva mare. "Es posa a treballar i dissenya més ous vaginals. I espelmes, també vaginals, i perfums, també vaginals. Tot és simplement vaginal", conclou l'adolescent.

Paltrow amb la seva filla, Apple

Fa poc Paltrow anunciava a través d'Instagram que iniciava un projecte amb la seva filla però no detallava quin era. "Avui llanço un nou i emocionant producte al costat d'un dels amors de la meva vida", va explicar sense detallar en què consistia el producte. La botiga en línia Goop ha sigut molt polèmica pels productes estrambòtics que Paltrow hi ven. Per exemple, han sigut objecte de crítica i burla productes com un paper higiènic a 34 dòlars el paquet, unes pedres de jade pensades per ficar-se-les a la vagina, una espelma que imita l'olor de la seva vagina o uns ous vaginals per "regular el cicle menstrual". Paltrow va ser condemnada a pagar 145.000 dòlars per fer publicitat enganyosa amb aquest últim producte.

stats