Gent 12/01/2022

La filla de John Travolta debuta com a cantant i llança el seu primer senzill

La cançó es diu 'Dizzy' i forma part d'un EP que publicarà enguany

1 min
Ella Travolta, la segona filla del matrimoni entre John Travolta i Kelly Preston

Ella Bleu Travolta, de 21 anys, filla del matrimoni entre John Travolta i Kelly Preston, debuta com a cantant i ha llançat a xarxes socials la seva primera composició, anomenada Dizzy, que formarà part d'un EP que té previst publicar aquest any. El segon dels tres fills que va tenir el matrimoni Travolta-Preston ha penjat un vídeo a Instagram en què apareix cantant i tocant al piano la cançó, una balada. "Feliç i emocionada d'anunciar el llançament del meu primer senzill", assenyala la jove artista en el missatge adjunt.

Els Travolta aquest Nadal

Al final del vídeo apareix cantant al costat del seu pare, que també va compartir el vídeo a les xarxes. "Estic tan emocionat per l'Ella", diu el protagonista de Grease, de 67 anys. Ella B. és el segon fill que van tenir John Travolta i Kelly Preston, que va morir de càncer el 12 de juliol de 2020. El seu primer fill, Jett, nascut el 1992, també va morir, amb només 16 anys, a causa d'una malaltia autoimmune, i el tercer és Benjamin, nascut el 23 de novembre del 2010.

L'ara debutant en el món de la música també va fer alguna incursió al món del cinema amb petites aparicions en pel·lícules protagonitzades pel seu pare com Old Dogs, del 2009, i The Poison Rose, del 2019. A més, té pendent d'estrena la seva primera pel·lícula com a protagonista, Get Lost, una reinterpretació en temps moderns d'Alícia al país de les meravelles, en què Alícia és una jove de viatge per Europa amb una motxilla a l'esquena.

stats