Televisió
Gent 09/05/2023

Gerard Piqué, content pel tancament de 'Sálvame': "El que fan en aquest programa és indecent"

L'exfutbolista ha assegurat que l'adeu del programa farà bé a la societat

2 min
Gerard Piqué

BarcelonaL'anunci de la decisió de Telecinco d'acabar amb Sálvame i substituir el programa per un nou espai presentat per Ana Rosa Quintana continua generant múltiples opinions. Un dels últims a donar el seu parer sobre l'adeu de l'espai de xafarderies ha sigut Gerard Piqué, que tot just acaba de signar un acord amb Mediaset per a l'emissió de la Kings League i la Queens League a través de Cuatro. "El que fan en aquest programa és indecent, tot és mentida. Per a la societat és millor que s'acabi", assegurava durant una intervenció al programa After Kings d'aquest dilluns.

Després d'expressar la seva contundent opinió, diversos streamers que participaven en el programa de Twitch van mostrar el seu desacord amb ell i van fer broma insinuant que Piqué havia demanat el tancament de Sálvame en el contracte que havia firmat amb Mediaset. "No, no, de veritat que no vaig imposar per contracte que s'acabés Sálvame. Però que s'hagi acabat no em sembla malament", continuava l'exfutbolista. Després de dir això, Ibai Llanos li va preguntar: "Però què t'ha fet Belén Esteban?"

L'enemistat de Piqué amb Sálvame es deu a la reacció dels col·laboradors del programa a la separació de l'exfutbolista i Shakira. Llavors Belén Esteban es va posicionar a favor de la colombiana i va assegurar que quan ella es va separar de Jesulín li hauria agradat tenir l'oportunitat de fer una cançó com la que va fer Shakira. "Tant de bo jo hagués sigut cantant. Shakira el que ha fet és explicar el que ha passat en la seva vida. Quan parla de la sogra és mentida? De la premsa? D'Hisenda? Ell la deixa tirada", argumentava Esteban.

Tot i que fa mesos que Shakira i Piqué ja no estan junts, la cantant es va referir a la separació aquest cap de setmana, quan va rebre el premi Dona de l'Any dels Billboard de les Dones Llatines a la Música. La colombiana va assegurar que aquest any ha experimentat "canvis sísmics". "A qui no li ha passat que, per buscar l'atenció d'una persona, et deixes a tu mateixa de banda", va reflexionar durant el seu discurs d'agraïment. Shakira va assegurar que arriba un moment en la vida de tota dona en què la recerca de l'altre es canvia per la recerca d'una mateixa i que "no importa tant si algú t'és fidel o no, sinó si tu ets fidel a tu mateixa".

stats