Gent 24/12/2019

Gwyneth Paltrow i Chris Martin, vacances familiars a Aspen

L'exmatrimoni ha passat uns dies amb les seves actuals parelles i els seus fills

Ara
2 min
Gwyneth Paltrow ha passat uns dies a Aspen amb el seu exmarit, la seva actual parella i els seus fills

BarcelonaDes de que es van separar, Gwyneth Paltrow i Chris Martin, líder de Coldplay, han fet gala de mantenir una excel·lent relació. Aquests dies previs a les festes de Nadal ho han tornat a demostrar passant uns dies de vacances junts a Aspen, una de les destinacions de neu preferides de les celebrities.

Paltrow i Martin s'han desplaçat a aquesta població de Colorado acompanyats de les seves actuals parelles, el productor Brad Falchuk i l'actriu Dakota Johnson, i dels seus fills, Apple, de 15 anys, i Moses, de 12 anys. Durant la seva estada a Aspen els han pogut fotografiar a tots junts donant mostres de ser la "família moderna" de la qual presumeix Paltrow a les seves xarxes socials. L'actriu i el cantant van estar casats entre el 2003 i el 2014. Quatre anys més tard, la guanyadora d'un Oscar per Shakespeare enamorado es va casar amb el productor Brad Falchuk en una cerimònia privada a la seva casa de Long Island, mentre que Martin començava una discreta relació amb Dakota Johnson.

De fet, Paltrow i Johnson, filla de Melanie Griffith i Don Johnson, mantenen una molt bona relació. La protagonista de Cinquanta ombres d'en Grey va convidar l'exdona de Chris Martin a la festa del seu 30è aniversari i ella no va perdre l'oportunitat de felicitar-la a través de les xarxes socials assegurant que és "una autèntica joia". No és la primera vegada que Dakota Johnson passa les vacances d'hivern a Aspen, ja que durant anys la seva mare i Antonio Banderas van compartir una casa a Colorado, on els agradava celebrar les festes de Nadal. Tot i que a principis del 2019 Melanie Griffith va vendre la casa per més de tres milions i mig d'euros, Dakota Johnson no ha deixat de visitar el poble on ha passat bona part dels hiverns de la seva infància.

stats