Casa reial

La primera nit de festa d'Elionor: en un McDonald's de Saragossa o prenent vodka a una discoteca de Madrid?

La revista '¡Hola!' diu que l'ha enxampat en una innocent sortida nocturna, però altres mitjans difonen una altra versió dels fets

N.J.
2 min
La princesa Leonor saludant des d'un vehicle

BarcelonaDes que la princesa Elionor ha fet 18 anys i s'ha instal·lat a Saragossa, on s'està formant a l'Acadèmia General Militar de la ciutat, la seva vida s'ha convertit en el focus de tota la premsa rosa i qualsevol moviment que faci queda retratat. L'últim ha estat més aviat festiu: la revista !Hola! l'ha enxampat amb un grup d'amigues en una sortida nocturna en un barri allunyat del centre. Aquesta és la primera vegada que es veu públicament la princesa sortint de festa.

Per a la cita, la princesa va escollir vestir de fosc en un look hivernal, amb uns pantalons de cuir negre, jersei, un abric, unes vambes blanques i una bufanda al coll. La nit de festa d'Elionor i les seves amigues va anar més o menys així. Segons la capçalera, el grup va fer una primera parada en una terrassa d'un pub irlandès, el Murray's Tavern, on se les veu mantenint una conversa divertida i animada. A les imatges captades en exclusiva per l'Hola, les noies riuen i gesticulen sense que la gent de la resta de taules sembli adonar-se de la presència reial. Les noies van estar al voltant de dues hores al bar irlandès, però, segons la revista, Elionor no va beure alcohol, sinó un refresc.

Les amigues de la princesa, afegeix la revista, pertanyen a la colla que ha fet a l'Acadèmia General Militar. Després d'esgotar la conversa al pub, cap a les onze de la nit, el grup va passar per un local de la cadena McDonald's. Allà van comprar hamburgueses i menjar ràpid per sopar, però en comptes de consumir-lo in situ van decidir endur-se'l per gaudir-ne a l'acadèmia.

Versions contradictòries

El reportatge de la revista, habitualment amable amb la reialesa, s'interpreta com una resposta a altres informacions que apuntaven que aquella nit Elionor havia trepitjat una discoteca de Madrid on se l'hauria vist consumint alcohol en companyia d'alguns nois. Segons l'Hola, la sortida a Saragossa s'hauria produït l'1 de desembre, fet que invalidaria que aquella mateixa nit la princesa fos a Madrid.

En canvi, les informacions publicades per altres capçaleres com Lecturas i també difoses pel programa Fiesta! de Telecinco van en direcció absolutament contrària. Segons aquests mitjans, Elionor va passar la nit de l'1 de desembre a la discoteca Fitz de Madrid amb un grup d'amics, amb qui va estar en un reservat de la sala fins a dos quarts de sis de la matinada i juntament amb els escoltes de la Casa Reial. Aquella nit la princesa hauria consumit combinats de vodka amb llimona, un fet que s'hauria intentat ocultar a través d'un contracte de confidencialitat amb el personal del local.

stats