Celebritats

Heidi Klum, reina de Halloween un altre cop, ara disfressada de paó

La model fa més de vint anys que sorprèn amb les seves aparicions terrorífiques

À.G.
2 min
Heidi Klum horitzontal

BarcelonaHeidi Klum va fer cinquanta anys al juny, però les ganes de seguir disfressant-se no li han minvat gens ni mica. La model és des de fa temps una de les reines de Halloween gràcies a les seves disfresses extremades, autèntiques creacions úniques que recorren sovint a les pròtesis més sorprenents. Aquest any, potser per reivindicar el plaer de fer-se mirar i admirar, la top va optar per convertir-se en un paó llampant. Es va fer acompanyar, a més, de ballarins del Cirque du Soleil, que abillats amb plomalls aconseguien amb els seus moviments transformar Klum en un ocell gegantí i enlluernador.

Heidi Klum

En anys anteriors, Klum s’ha presentat a la festa de Halloween disfressada de persona a qui li han arrencat la pell a tires i mostra tot el teixit muscular, de cuc gegantí i monstruós, de Transformer, de Jessica Rabbit o de deessa Shiva, amb un munt de braços blaus llestos per a la destrucció. Una de les propostes més radicals va ser la del 2013, quan per celebrar els 40 anys va aplicar-se un maquillatge radical que la presentava com una venerable anciana de cabells blancs, arrugues i taques a la cara, i amb un bastó i un collar de perles. Aquests successius èxits a les catifes vermelles no venen sense cost. L’any 2019, per exemple, la model es va disfressar d’una boteruda dona biònica pròpia de l’última entrega del film Mad Max. Aconseguir el canvi d’aspecte li va comportar quasi 12 hores de paciència perquè li apliquessin el metall i el plàstic d’aquella creació de malson. Klum suma així més de vint anys de Halloweens molt treballats i acaparant totes les mirades.

Klum disfressada en un aparador de Nova York l'any 2019.

Com que les xarxes imposen la seva llei, enguany la model ha anat compartint a Instagram amb els seus 12 milions de seguidors el laboriós procés de transformació, però sense acabar de mostrar en cap moment el conjunt. De fet, com que tan sols ensenyava la pròtesi del cap, les primeres especulacions apuntaven a una mena d’alienígena. Després s’ha vist que anava d’ocell majestuós, i ja no hi va haver cap dubte al respecte quan el seu marit, el músic Tom Kaulitz, va aparèixer a la mateixa festa del club Marquee de Nova York convertit en un ou gegantí.

Heidi Klum disfressada de cuc el Halloween de l'any passat.
stats