Salut
Gent Hollywood 03/01/2023

Anthony Hopkins celebra 47 anys sobri

“Soc un alcohòlic en procés de recuperació", ha dit després de gairebé cinc dècades sense tastar l'alcohol

2 min
Anthony Hopkins a 'El pare'

BarcelonaL'actor britànic Anthony Hopkins ha celebrat en un missatge de vídeo publicat al seu perfil d'Instagram que fa 47 anys que està sobri i ha aprofitat el missatge per encoratjar tothom que lluita contra el problema de l'alcoholisme arreu del món. “Soc un alcohòlic en procés de recuperació. Sé que hi ha persones que lluiten en aquesta cultura de la cancel·lació, de l'odi i de la manca de compromís, plena de nens que són assetjats -escriu el veterà actor, de 85 anys-. I jo els responc: sigueu amables amb vosaltres mateixos. Sigueu amables. Manteniu-vos fora del cercle de la toxicitat amb les persones que us ofenen. Viviu la vostra vida. Sentiu-vos orgullosos de la vostra vida”, afegeix el famós intèrpret d'Hannibal Lecter a El silenci dels anyells, film pel qual es va emportar un Oscar com a millor actor el 1991.

L'actor britànic assegura que amb el seu missatge difós a les xarxes intenta ser útil a aquelles persones que estan lluitant contra aquesta addicció, tal com ell ho va fer fa dècades, amb un gran èxit que encara li dura. Hopkins confessa que fa 47 anys estava en una "situació desesperada" fins que va poder veure que alguna cosa no anava bé i va reconèixer que era alcohòlic, una addicció que va estar a punt de costar-li la vida, segons va explicar aleshores.

“No soc expert en drogues. No soc expert en res. No sé res, excepte que he trobat una vida en què ningú no m'intimida”, va afegir llavors el reconegut actor, guanyador de dos Oscars, un Globus d'Or, cinc Bafta i dos Emmy. L'actor gal·lès també va animar tothom que estigui lluitant contra aquest problema a parlar-ne amb algú a qui realment respecti per poder superar-lo.

stats