Batalla judicial
Gent Hollywood 07/06/2023

Cuba Gooding Jr. no anirà a judici després d'haver estat acusat novament de violació

Fins a 30 dones han denunciat haver estat agredides sexualment per l'intèrpret al llarg de les dues darreres dècades

2 min
Cuba Gooding Jr. es lliura a la policia després de ser acusat d'una agressió sexual

BarcelonaEl popular actor nord-americà Cuba Gooding Jr. ha arribat a un acord amb una dona que l'acusava d'haver-la violat fa deu anys a l'habitació d'un hotel a Nova York i que reclamava 6 milions de dòlars d'indemnització. L'acord extrajudicial, els detalls del qual no han transcendit, ha tingut lloc justament just quan començava la selecció del jurat per a un judici civil del seu cas a la cort federal de Manhattan, tal com informa el canal 7 de la cadena ABC. La coneguda advocada Gloria Allred, que representa la víctima, no ha fet comentaris sobre l'acord. Si hagués continuat el judici, tres dones més que han acusat l'actor d'abús sexual podrien haver testificat.

L'intèrpret, de 55 anys, ha negat les acusacions, en què la dona assegura que va conèixer l'actor l'agost del 2013 en un restaurant del Village de Nova York i que ell la va convidar a unes copes a l'hotel on s'allotjava. La dona assegura que Gooding Jr. li va demanar que l'acompanyés a la seva habitació perquè ell s'havia de canviar de roba. En la demanda s'indica que l'actor va posar música, i que es va interposar entre ella i la porta de l'habitació. Aleshores, explica, ell va començar a desvestir-se i quan ella va intentar sortir de l'habitació, Gooding "va bloquejar la porta i la va forçar a anar cap al llit".

En el text de la denúncia, la presumpta víctima assegura que va dir que "no" diverses vegades a l'actor "però ell no deixava" de tocar-la. L'actor assegura que aquesta trobada a l'habitació de l'hotel va ser completament consentida. L'acord, que ha transcendit aquest dimarts, arriba un any després que el guanyador de l'Oscar el 1996 pel seu paper d'un jugador de futbol a Jerry Maguire es declarés culpable en un altre cas en què una dona l'acusava d'haver-la grapejat quan ella treballava en un bar nocturn de Nova York. A banda d'aquestes dues, l'actor ha estat acusat de ser un agressor sexual per almenys una trentena de dones durant tota mena de trobades que s'haurien produït durant les dues darreres dècades. Quan es va declarar culpable l'any passat va acceptar seguir un tractament per evitar que es repetissin noves agressions i per evitar la presó.

stats