Batalla judicial

El denunciant de Gwyneth Paltrow la culpa de tres "experiències properes a la mort"

Ell i l'actriu van patir un accident d'esquí a Utah el 2016 que aquesta setmana s'està jutjant als EUA

2 min
Gwyneth Paltrow en una de les jornades del seu judici per un accident d'esquí a Park City, a Utah, els EUA

BarcelonaEl denunciant de l'actriu Gwyneth Paltrow l'ha culpat de "tres experiències properes a la mort" per les quals va haver de passar després de l'accident d'esquí que va patir amb ella el 2016. Durant el setè dia de judici, Terry Sanderson ha assegurat que alguns dels danys que li va causar l'accident es veuen reflectits en tres moments de risc en què no va poder prendre "les decisions mèdiques correctes". La primera va ser un desmai que va durar molta estona; la segona, quan es va tallar a la cama i es va danyar l'artèria femoral mentre tallava una capsa de cartó; i l'última, una sobredosi accidental amb oxicodona.

"¿Ara mateix, en aquest judici, culpa la senyoreta Paltrow d'aquestes tres experiències properes a la mort?", li va preguntar l'advocat de l'actriu de Shakespeare in love, Stephen Owen. Sanderson va respondre: "Sí, no és gens habitual que no prengui bones decisions mèdiques". Owens també va mostrar a Sanderson una sèrie de fotografies que van ser extretes de les seves xarxes socials en què es veia l'home acompanyat de la família en diversos viatges i fent algunes activitats físiques, com ara passejant en iot, esquiant o caminant per la natura després de l'accident.

Sanderson va defensar haver viatjat al Perú, Costa Rica, Tailàndia, el Marroc i diversos països europeus, així com a algunes ciutats nord-americanes. "[Viatjar] va ser part del tractament de sanació que em van recomanar diversos neuròlegs i terapeutes cognitius, que m'aconsellaven tornar a la rutina", apunta Sanderson, que assenyala que va tenir alguns problemes durant els viatges perquè "no ho podia fer tot sol". L'home també ha assegurat que moltes vegades s'esforçava a demostrar que "no tenia cap problema mental" malgrat que sí que en tenia.

Sanderson va demandar Paltrow el 2019 acusant-la d'haver provocat un accident d'esquí en una pista de Deer Valley Resort a Utah (EUA). El testimoni de l'optometrista retirat es contraposa amb el de Paltrow, que va donar la seva versió dels fets davant el tribunal divendres passat, i que va assegurar que va ser ella qui va rebre el cop per l'esquena per part de l'home, de 76 anys. Aquella primera demanda de Sanderson no va prosperar i ara hi ha tornat amb una de nova per la qual sol·licita a l'actriu 300.000 dòlars pels danys que ha patit des d'aleshores.

stats