Alerta
Gent Hollywood 19/01/2023

Busquen l'actor Julian Sands ('Una habitació amb vista'), desaparegut des de la setmana passada

Conegut pels seus papers al cine i la televisió, va anar d'excursió i no en va tornar

Arnau Mercader
1 min
Sands en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'actor britànic Julian Sands es troba en lloc desconegut des de divendres passat. Famós pel seu paper a la pel·lícula Una habitació amb vista i per les seves aparicions en les sèries 24 o Smallville, Sands va anar d'excursió a l'àrea de Baldy Bowl, al sud de Califòrnia, i des de llavors ningú sap on és.

La seva esposa és qui va donar la veu d'alarma i va posar en alerta a la policia. "Pel que sabem, va marxar en algun moment d'aquell dia per fer un trekking i no va tornar. La seva família va denunciar la seva desaparició", va comentar el portaveu del departament del xèrif del comtat de San Bernardino. Les tasques de rescat terrestres, que es van iniciar immediatament, es van haver de suspendre durant el cap de setmana per risc d'allaus, i es preveu que es reiniciïn tan bon punt les condicions meteorològiques ho permetin. Malgrat això, els esforços per intentar localitzar-lo han continuat amb l'ajuda d'helicòpters i drons.

Baldy Bowl és un destí molt popular entre esquiadors, escaladors i excursionistes. Després de dues setmanes amb pluges torrencials i fortes nevades a Califòrnia, el departament del xèrif del comtat de San Bernardino va emetre, dijous passat, un avís sobre l'estat de la zona, que no estava en condicions per fer-hi activitats a l'aire lliure.

En les últimes setmanes els equips de recerca han hagut de fer 14 missions de rescat a l'estació d'esquí que hi ha a la muntanya Baldy i les àrees pròximes per buscar excursionistes perduts o amb problemes de mobilitat, dos dels quals van morir després d'accidentar-se.

stats