Hollywood

Lisa Bonet demana el divorci a Jason Momoa després de 16 anys de relació

Segons una font propera a la parella, la separació és fruit d'una crisi matrimonial provocada pel volum de feina de l'actor hawaià

2 min
Jason Momoa amb la seva dona, Lisa Bonet

BarcelonaDesprés de 16 anys compartint la vida i de dos fills en comú, Lisa Bonet i Jason Momoa van anunciar que havien pres camins separats. Això va ser a mitjans del 2021 i des de llavors que no s'havia sabut res més de la situació sentimental d'una parella que sempre s'havia mostrat afectuosa en tots els esdeveniments públics a què assistien. Però avui la revista People ha publicat que els actors han decidit fer un pas més i iniciar els tràmits de divorci.

La discrepància entre l'actriu de The Cosby Show i l'Aquaman de Justice League fa força més temps que existeix. La revista People ha publicat que la separació entre els actors de Hollywood va tenir lloc un any i mig abans de l'anunci del 2021, és a dir, en realitat s'havien separat el 2020. Segons una persona propera a la família, la parella s'hauria distanciat per una crisi provocada per la feina de Momoa: "Fa uns anys Jason no tenia gaire feina, i ara la seva carrera no para de créixer. Vol treballar en tot el que pugui".

En els últims anys havien deixat de compartir objectius de vida comuns i el fet que Momoa hagués de passar tants mesos fora pels rodatges de pel·lícules va fer que tots dos es distanciessin. "La Lisa vol estar a Los Angeles i no està interessada a viure en altres llocs durant llargs períodes de temps amb ell", va assegurar la font al diari nord-americà. A hores d'ara Bonet no creu que la situació laboral de l'actor hawaià hagi de canviar a curt termini. Només en aquest 2024 Momoa estarà implicat en el rodatge de Minecraft i la segona part del film de Dune, a més del documental que estrenarà el pròxim 12 de gener per a HBO Max, titulat The climb. Això ha fet decidir Bonet a demanar el divorci.

La petició de ruptura legal que l'actriu va presentar el 8 de gener al comtat de Los Angeles fa referència a "diferències irreconciliables" amb el que, a efectes pràctics, encara és el seu marit. Però tant Momoa com Bonet ja tenen coll avall el seu divorci i per aquest motiu fa temps que van acordar com es repartirien els actius econòmics, uns detalls que també consten en el document presentat a l'advocat que ha de gestionar el divorci. Com ha pogut saber People, cap dels dos actors haurà de fer-se càrrec de les despeses de l'altre, ja que són econòmicament independents. Pel que fa als fills que tenen en comú, Lola Iolani Momoa, de 16 anys, i Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, de 17, han decidit que proposaran una custòdia compartida. Així i tot, no serà fins d'aquí a sis mesos, com a mínim, que haurà transcorregut tot el procés de divorci.

stats