Hollywood

Meryl Streep i l'escultor Don Gummer confirmen que des de fa sis anys fan "vida per separat"

La notícia l'ha publicat 'Page Six' l'endemà que l'actriu recollís el premi Princesa d'Astúries de les arts

2 min
Meryl Streep i Don Gummer a la gal·la dels Oscar el 2018

Barcelona"La bona voluntat i la capacitat de cedir i callar de tant en tant", aquest va ser el consell que Meryl Streep va donar a Vogue quan van preguntar-li pel secret de construir un dels matrimonis més duradors i fonamentats de Hollywood. L'actriu i l'escultor Don Gummer es van casar el 1978 i des de llavors han format una família de quatre fills, algun dels quals ja supera la quarantena: Henry Wolfe, Mamie Gummer, Grace Gummer i Louisa Jacobson. El consell els ha servit per compartir quatre dècades de matrimoni, però no ha estat suficient per continuar sumant anys junts. Aquest cap de setmana la parella ha fet públic que des de fa sis anys "fan vides per separat".

Tot i els papers d'antagonista que històricament ha protagonitzat Meryl Streep, fora de pantalla l'actriu estatunidenca sempre ha estat descrita com una persona atenta, alegre i intel·ligent. Així ho va demostrar a Oviedo en la recepció del premi Princesa d'Astúries de les arts, protagonitzant un petit ball a ritme de folklore cantàbric i també pel punyent discurs sobre la importància de l'empatia en els actors. A diferència d'altres guardonats, Streep ha passat aquests dies a la capital asturiana en solitud. Sense el seu marit i els seus fills, però sí que va lluir l'anell de casada. L'absència d'acompanyament a la gal·la no va fer saltar cap alarma de la premsa fins a l'endemà de l'entrega dels premis, quan es va fer públic un comunicat de l'escultor i la guanyadora de tres Oscars que confirmava que des de fa sis anys fan "vida per separat".

Page Six publicava dissabte un escrit breu i concís: “Don Gummer i Meryl Streep estan separats des de fa més de sis anys, i per bé que sempre s'han cuidat l'un a l'altre, han escollit fer vida per separat". Així ha estat com una de les parelles històriques del món del cinema han fet públic que havien decidit posar distància a la seva relació. L'última vegada que es van veure junts públicament va ser a la cerimònia dels Oscars el 2018, probablement poc abans que decidissin prendre camins independents.

Abans d'iniciar la seva relació amb Gummer, la protagonista de La dama de ferro va estar sortint amb l'actor John Cazale, fins que un càncer de pulmó va posar punt final a la seva vida. En aquella època arduosa va tenir dos grans suports: el seu germà i un amic del seu germà, un escultor incipient anomenat Don Gummer. Sis mesos després de la mort de Cazale, Streep i Gummer celebraven el seu amor amb el casament.

stats