Hollywood

Meryl Streep balla a Oviedo al ritme de les gaites asturianes

La guanyadora de tres Oscars ha estat homenatjada pel grup folklòric El Gumial com a guanyadora dels premis Princesa d'Astúries de les arts

1 min
L' actriu Meryl Streep a Asturies.

BarcelonaDe Nova Jersey a Ovideo. Meryl Streep va arribar a la costa cantàbrica dimarts al vespre, però no ha estat fins aquest dimecres al matí que els asturians l'han rebuda amb tots els honors: gaites, dolçaines i tambors. L'actriu nord-americana ha estat guardonada amb el premi Princesa d'Astúries de les arts i per això està previst que hi protagonitzi una sèrie de presentacions i actes institucionals.

La protagonista de La dama de ferro ha quedat bocabadada quan ha sortit per la porta de l'Hotel Reconquista d'Oviedo. L'esperava el grup de música folklòrica El Gumial, que a més de tocar els instruments medievals ha lluït els vestits tradicionals dels gaiters asturians. Mentre Streep, entre sorpresa i admirada, reaccionava a l'escena, desenes de seguidors de l'actriu l'aclamaven amb aplaudiments, crits i pancartes. Aquesta també ha estat la benvinguda que han rebut els altres guanyadors del premi Princesa d'Astúries, però en el cas de Streep el moment ha esdevingut viral: l'actriu s'ha posat a ballar al ritme de la música.

Amb una jaqueta negra i uns pantalons estampats vermellosos, la guanyadora de tres Oscars s'ha oblidat durant alguns segons de la presència de les càmeres de premsa. Amb un somriure i entre els petons que anava dedicant al públic que l'aclamava, Streep ha fet uns passos de ball amb el cos inclinat cap enrere i un moviment de braços. Al cap de poc s'ha aturat i ha continuat el protocol de benvinguda mentre mostrava un gran agraïment per la sorpresa.

stats