Paternitat
Gent Hollywood 02/06/2023

Al Pacino va demanar una prova d'ADN a la seva nòvia, embarassada de vuit mesos

L'actor tenia dubtes de la seva futura paternitat

2 min
Al Pacino serà un caçador de nazis en una sèrie d’Amazon

BarcelonaLa futura paternitat d'Al Pacino porta cua. Aquesta setmana es va saber que l'actor tornarà a ser pare als 82 anys, fruit de la seva relació amb la directora i productora de cinema Noor Alfallah, de 29 anys (53 anys menys que ell). La notícia ha agafat per sorpresa els mitjans nord-americans, però també el mateix interessat, que estava convençut que no podia deixar cap dona embarassada. Segons la publicació TMZ, aquest dubte va fer que Al Pacino demanés a la seva actual parella una prova d'ADN que confirmés que el fill que espera és efectivament seu.

Segons han detallat els mitjans de comunicació nord-americans, Noor Alfallah va fer cas a la petició de l'actor d'El preu del poder i la prova d'ADN ha confirmat que Pacino és el pare de la criatura que naixerà d'aquí a un mes.

D'ençà que es va saber que Alfallah i Pacino serien pares, han estat diverses les fonts "anònimes" recollides per mitjans com Page Six, que han aprofitat per assegurar que la productora de cinema és una caçafortunes, una opinió que basen en el fet que ella ha sortit amb diversos homes famosos més grans que ella, com Mick Jagger. La productora de cine, que surt amb Pacino des de la primavera del 2022, forma part d'una família adinerada.

La criatura que naixerà serà el quart fill de Pacino. El protagonista de Scarface va ser pare per primera vegada amb la coach d'interpretació Jan Tarrant, amb qui va tenir la seva filla Julie, actualment de 33 anys. A més, Pacino va tenir bessonada amb l'actriu Beverly d'Angelo: Olivia i Anton James, de 22 anys. En canvi, per a Alfallah serà el primer fill.

La nova paternitat d'Al Pacino coincideix en el temps amb la del seu amic Robert De Niro, que fa dues setmanes va anunciar que havia sigut pare per setena vegada. L'actor d'El Padrí s'ha mostrat encantat amb el naixement de Gia, fruit de la seva relació amb Tiffany Chen, una professora d'arts marcials de 45 anys a la qual va conèixer al rodatge d'El becari.

stats