Crisi

Sharon Stone diu que ha perdut la meitat de la seva fortuna pel sisme bancari dels EUA

L'actriu, de 65 anys, acaba plorant en una gala benèfica al recordar les pèrdues

2 min
Sharon Stone

BarcelonaDesprés d'explicar com la pel·lícula Instint bàsic li va donar la fama però va provocar que perdés la custòdia del seu fill Roan, Sharon Stone ha tornat a ser notícia. Aquest cap de setmana l'artista ha rebut el Premi al Valor durant la gala de recaptació de fons An Unforgettable Evening del Women's Cancer Research Fund, a Beverly Hills (Califòrnia). I durant el discurs d'acceptació ha revelat, sense poder contenir l'emoció, que ha perdut la meitat de la fortuna que havia aconseguit al llarg de la seva vida.

En un emotiu discurs, Stone ha parlat de l'enorme contratemps econòmic que ha patit arran de la caiguda del Silicon Valley Bank i el First Republic Bank dels EUA, tot i que no ha concretat quina de les dues era la seva entitat. Després de recollir el seu guardó, l'actriu, plorant, ha dit: “Acabo de perdre la meitat dels meus diners per aquest assumpte bancari, però això no significa que no pugui ajudar". "No és un moment fàcil per a cap de nosaltres", ha reflexionat en el seu discurs, en el qual ha insistit que una mala situació personal no ha de ser una excusa per no ajudar. "Sé que intentar esbrinar com enviar els diners [a través d'un sistema electrònic que proposava l'organització de l'esdeveniment] és difícil. Jo mateixa soc una idiota tecnològica, però puc escriure un xec. Això també té valor, perquè sé el que està passant", ha dit emocionada Stone, de 65 anys i mare de tres fills adolescents.

Rebel Wilson, els membres de Maroon 5, Nia Vardalos, Rachel Zoe i Julianne Hough eren entre el públic d'aquesta gala en què Stone ha confessat que ha perdut la meitat de la seva fortuna. L'actriu, que va arribar a ser una de les més ben pagades de Hollywood, tenia aproximadament 60 milions de dòlars, segons diversos mitjans, de manera que si les seves paraules són exactes la pèrdua ha estat al voltant de 30 milions.

Durant el seu discurs, Stone també ha parlat de la pèrdua del seu germà, Patrick, mort fa tot just un any. Tenia només 57 anys i va perdre la batalla contra una malaltia cardíaca. "El meu germà acaba de morir, i això no significa que jo no hagi de ser aquí. No és un moment fàcil per a cap de nosaltres. És un moment difícil al món, però no deixaré que un polític em digui el que puc fer i el que no", ha dit l'actriu, en referència al fet de cooperar de forma privada per solucionar problemes socials als quals les institucions molts cops no donen una resposta eficient. La gala finalment ha recaptat més de dos milions de dòlars.

stats