Maternitat
Gent Hollywood 09/03/2023

Sharon Stone revela que 'Instint bàsic' li va fer perdre la custòdia del seu fill gran

"Es va jutjar quin tipus de mare era només perquè havia fet aquella pel·lícula", ha explicat al podcast 'Table for two with Bruce Bozzi'

2 min
Sharon Stone vestida tota de negre però amb pedreria  en aquest dues peces signat per Tom Browne

BarcelonaEl paper de Sharon Stone a Instint bàsic és un dels més recordats de l'actriu pel gran públic. Tot i això, a ella aquest film li porta mals records. Tal com ha recordat l'artista, de 64 anys, en una nova entrega del podcast Table for two with Bruce Bozzi, aquell paper amb una alta càrrega eròtica al costat de Michael Douglas li va provocar una conseqüència terrible: "Vaig perdre la custòdia del meu fill”. “El jutge li va preguntar al meu fill [aleshores el nen tenia vuit anys]: «Saps que la teva mare fa pel·lícules d'adults?» [...] Això és una mena d'abús del sistema, que es valori el tipus de mare que ets per haver fet aquella pel·lícula”, ha dit l'actriu, que ha afegit: "Es va jutjar quin tipus de mare era només perquè havia fet aquesta pel·lícula. Avui dia la gent es passeja despullada a les sèries de televisió i no passa res". “Vaig acabar a la clínica amb taquicàrdies i trastorn de l'alimentació [després de la decisió judicial]”, recorda.

Stone, que té dos fills més –Quinn, de 16 anys, i Laird, de 17–, no és la primera vegada que parla sobre el preu que li va tocar pagar per haver protagonitzat aquella pel·lícula. “El director, Paul Verhoeven, va acabar a l'hospital i no deixava de sagnar-li el nas. Hi va haver molta pressió al set”, va revelar fa uns mesos The New Yorker. “Ara és més habitual, però aleshores el que fèiem era nou. Era una producció d'un estudi gran i hi havia moltes coses que, en aquella època, trencaven les normes”, va recordar. Tot i aquest reguitzell de problemes derivats del film, l'actriu també ha admès que li va servir com a trampolí per a la seva futura carrera, que va fer un gir de 180 graus. “[El primer cop que l'actriu va anar als Oscars] Tothom portava vestits d'entre 35.000 i 45.000 euros i jo en vaig comprar un de Betsey Johnson de polièster perquè va ser el millor que em podia permetre”, explicava fa temps, per afegir que l'any següent va recollir l'estatueta a la millor actriu per Casino.

Stone va protagonitzar una lluita aferrissada per la custòdia del seu fill Roan –que ara té 22 anys i l'havia adoptat l'any 2000– contra el seu marit Phil Bronstein. La batalla judicial va començar a finals del 2007, tres anys després de divorciar-se. Arran d'aquest divorci poc amable, Stone va decidir que les següents adopcions les faria ella sola, com va passar amb els seus dos altres fills. A la tardor del 2022, l'actriu va ser diagnosticada amb un tumor fibroide que se li va extirpar. A principis de febrer, l'actriu va anunciar la mort del seu germà, Patrick Joseph Stone, als 57 anys a causa d'un atac de cor.

Roan, el fill gran de Sharon Stone
stats