Gent 23/12/2021

Les imatges que confirmen que Gabriel Boric és un fan declarat de Taylor Swift

Des que ha guanyat les eleccions a Xile un parell de fotos seves s'han convertit en la prova viral irrefutable que admira la cantant de Pennsilvània

2 min
El president electe de Xile, Gabriel Boric, celebra la victòria.

BarcelonaDesprés de convertir-se als seus 35 anys en el president més jove de la història de Xile, Gabriel Boric Font ha demostrat que és una persona de la seva generació. De fet, ho va deixar clar durant la campanya quan se li van fer un parell de fotos que ara s'han viralitzat. En aquestes imatges se'l veu fent gala de la seva admiració per Taylor Swift, una cantant nord-americana amb milions de seguidors arreu del món que només té tres anys menys que ell.

Boric, que va derrotar diumenge passat amb una folgada victòria el líder ultradretà José Antonio Kast, apareix en la primera de les imatges amb un càrdigan de trenes de color blanc trencat que forma part del marxandatge de l'artista. De fet, és igual que el que ella porta al videoclip de la cançó Cardigan, llançada a mitjans del 2020. Boric a l'agost ja va fer un tuit amb aquesta imatge en què deia: "Em sento swiftie". Swiftie és el nom que reben els i les fans de l'estrella Taylor Swift, que ha sigut l'artista que més diners ha generat aquest 2021 als Estat Units.

Gabriel Boric amb el càrdigan de Taylor Swift

En l'altra imatge, es pot veure el ja president de Xile sostenint un dibuix retocat de Jesucrist en el qual s'ha afegit la cara de Taylor Swift. Boric, que la sosté amb un ampli somriure, fa el signe de la victòria amb els dits. No només aquestes imatges són motiu de celebració per als swifties, també un directe d'Instagram que va fer durant la campanya va incloure música de Taylor Swift de fons i això va ser molt comentat a les xarxes. Tot i que les imatges no són del tot recents, sí que s'han viralitzat els últims dies, sobretot després de la seva victòria electoral, en què els swifties van celebrar que un dels seus fos president d'un país. Un tuit d'un club de fans de Taylor Swift que ajunta les dues fotos ja ha aconseguit ni més ni menys que més de 30.000 m'agrada i més de 5.000 retuits.

Gabriel Boric idolatra Taylor Swift

Boric va començar en la política com a líder estudiantil, quan estudiava dret a la Universitat de Xile, la més prestigiosa del país. Descendent de família croata per part de pare i catalana per part de mare, és el gran de tres germans que han crescut en un entorn benestant de la regió de Magallanes i l’Antàrtida, la zona més austral del continent. “Em vaig fer d’esquerres quan vaig adquirir consciència que alguns dels privilegis que tenia se sostenen en el fet que altres no en tinguin”, va reconèixer en una entrevista. A la segona volta de les eleccions presidencials xilenes de diumenge, Boric va obtenir un milió més de vots que el seu contrincant.

stats