Segrest a la moda
Gent 18/09/2023

Important robatori a París: Balmain es queda sense 50 peces de roba deu dies abans de la Fashion Week

El dissenyador creatiu de la firma, Olivier Rousteing, ha fet públic els fets a través d'un comunicat a Instagram

2 min
Olivier Rousteing

BarcelonaFalten deu dies per a la desfilada de la marca Balmain a la Setmana de la Moda de París, una de les cites més importants del calendari internacional del sector. El resultat d'hores de dedicació de centenars de persones estava a punt per ser mostrat a la passarel·la de la ciutat natal de la firma, però durant la matinada de diumenge el dissenyador creatiu de la marca francesa, Olivier Rousteing, ha patit un fort revés: han robat el camió que duia més de 50 peces de la seva col·lecció.

"La nostra entrega ha estat segrestada. Ens han robat el camió". Així és com Rousteing anunciava a través de les xarxes socials un fet que ha sacsejat la indústria de la moda. La cinquantena de peces de luxe robades havien arribat a l'aeroport de París aquest diumenge, 17 de setembre. Després, van carregar en un camió la col·lecció de primavera-estiu 2024 per traslladar-la al centre de la capital francesa. Tot estava a punt per a la desfilada del dia 27 de setembre. Però durant la matinada de diumenge el dissenyador creatiu va rebre una trucada d'emergència: el conductor del camió que transportava les peces de roba havia estat segrestat tot just quan entrava a la ciutat. Els lladres, que coneixien l'alt valor del botí, van endur-se la roba que transportava el camió.

Amb tot, Rousteing, de 38 anys, ha assegurat que les seves models desfilaran el dia previst. L'equip de Balmain refarà a contrarellotge totes les peces de roba per mostrar-les a la Setmana de la Moda de París. "És tan poc respectuós! Tants treballadors i proveïdors, el meu equip i jo...", lamentava en el missatge publicat a Instagram. Els fets han commogut dissenyadors i firmes, que han volgut mostrar el seu suport denunciant públicament els fets.

stats