Separació
Gent Influencers 16/03/2023

Joana Sanz anuncia la separació de Dani Alves a través d'una carta manuscrita

Ney Alves, germà del futbolista, hi ha reaccionat criticant la model: "La mateixa persona que et fa un gran bé t'esclafarà sense pietat"

3 min
La model Joana Sanz en una imatge compartida a les xarxes socias i feta per Dani Alves quan encara era el seu marit

BarcelonaLa model Joana Sanz ha publicat una fotografia a Instagram que està cridada a convertir-se en el gran tema social. La canària ha sorprès els seus seguidors amb una foto d'una carta manuscrita en què trenca amb el seu marit, el futbolista Dani Alves. Hi afirma que ha viscut "mesos horribles" des que es va fer pública l'acusació de violació contra Alves per part d'una noia a la discoteca Sutton de Barcelona. Fins ara, Sanz s'hi havia referit poques vegades, però no ha aguantat més i ha volgut expressar el seu parer.

"Des de petita escric els meus sentiments per expressar-me, suposo que perquè soc filla única. Sigui pel motiu que sigui, em va bé. M'encantaria que les línies aquí escrites fossin d'amor i de felicitat, però no és el cas. Han estat mesos horribles, no els més durs de la meva vida, perquè he topat amb moltes tempestes, però sí que són molt foscos i dolorosos", explica la model, nascuda a Tenerife.

"La sensació d'abandonament i de solitud torna a trucar a la meva porta. Milers de perquès sense resposta. Vaig triar com a company de vida una persona que davant els meus ulls era perfecta", diu Sanz, que es mostra decebuda amb l'exfutbolista blaugrana. "Sempre hi va ser quan més el necessitava. Sempre em va donar suport en tot, sempre em va ajudar a créixer, sempre afectuós, atent... Em costa tant d'acceptar que aquesta persona pogués trencar-me en mil bocins. Crec que em costarà anys oblidar la seva manera de mirar-me, com si jo fos el més increïble del món", recorda la noia de 29 anys, que també es guanya la vida com a influencer.

"Soc increïble"

Sanz acaba la carta definint-se com una dona "increïble". "Soc increïble perquè soc treballadora, independent, intel·ligent, detallista, afectuosa, divertida, fidel. Humana. Tan humana que, malgrat el mal que m'ha causat, continuo aquí al seu costat", s'hi pot llegir. "Hi continuo estant i hi continuaré estant, però d'una altra manera. L'estimo i l'estimaré sempre. Qui digui que l'amor s'oblida s'autoenganya o no ha estimat mai de debò", apunta abans de dir que ara passa "a la següent etapa".

"Però m'estimo, em respecto i em valoro molt més a mi mateixa. Perdonar alleuja, així que em quedo amb la part màgica i tanco una etapa de la meva vida que va començar el 18/05/15. Dono gràcies per les oportunitats i aprenentatges que la vida em dona, per més difícils que siguin: aquí hi ha una dona forta que passa a la següent etapa de la vida", conclou.

Dani Alves amb la que encara és la seva esposa, la model Joana Sanz

"La digna"

Les reaccions a la carta de Joana Sanz no han trigat. Si bé la majoria de missatges rebuts a les xarxes han estat de suport, no tots han estat així. El germà de Dani Alves, Ney, ja fa dos dies que ataca la model a través dels stories del seu perfil d'Instagram. Amb la divulgació de la carta, Ney ha penjat un vídeo on un home diu: "Us donaré un consell que és bo fins i tot per a mi. Mai esperis consideració, reconeixement ni lleialtat de ningú. Hem d'estar alerta, perquè la mateixa persona que et fa un gran bé és la mateixa que demà et farà caure i t'esclafarà sense pietat".

El dia abans sí que l'havia esmentat directament quan va criticar el comportament de Sanz perquè, mentre penjava uns vídeos ballant, deia que ho està passant malament. "Senyores i senyors, aquesta és la digna Joana Sanz, que està patint molt amb la mort de sa mare. Fins i tot continua de dol i, per augmentar encara més el dolor, té el marit arrestat acusat de violació", va escriure sarcàsticament.

stats