Gent 12/08/2019

Irina Shayk vol escriure un llibre sobre la seva relació amb Bradley Cooper (i amb Lady Gaga)

Segons Radar Online, la russa ja el té començat i el seu ex tem el que pugui dir d'ell

Ara
2 min
Bradley Cooper amb la seva dona, Irina Shayk, arribant a la gala

BarcelonaIrina Shayk donarà la seva versió sobre el que ha passat amb Bradley Cooper en un llibre on ho explicarà "tot", segons ha informat el portal Radar Online. Segons aquest lloc web, la model russa havia decidit guardar-se els detalls de la seva separació, però ara creu que cal que se sàpiga la veritat. "Hi ha molt a dir de la seva relació amb en Bradley, li ha fet tant de mal que ella té la revenja al cap", ha declarat una font al mitjà nord-americà.

Entre els detalls que es dona per suposat que podria incloure la publicació del llibre hi ha la relació entre Cooper i Lady Gaga, amb qui va filmar el debut d'ella com a director, 'A star is born'. Tot i que Gaga i Bradley no han confirmat mai si van tenir una història, les especulacions es van desencadenar quan ja hi havia problemes entre Cooper i Shayk. El conflicte van arribar al punt àlgid després de la presentació durant els Oscars de la cançó 'Shallow', en què la química entre la cantant i l'actor va ser evident.

"Des d'aleshores la Irina ja no va poder confiar amb el Bradley", assenyala la mateixa font, citada per Radar Online. Amb tot aquest rerefons, no és estrany que diversos editors li hagin dit a Shayk si vol escriure un llibre sobre la polèmica, de la qual ha parlat tothom menys els tres protagonistes. No es pot descartar que la model russa també s'acosti als fets amb una perspectiva de mare, ja que mentre passava tot això ella i Cooper tenien una filla d'un any, Lea de Siene.

Lady Gaga serà una de les amfitriones del Met 2019.

"Al principi va pensar que seria inadequat, però s'ha adonat que val la pena dir la veritat i, de passada, treure'n benefici econòmic. En Bradley ha sentit a dir que ella té alguna cosa entre mans i ho vol tapar. Sap que el deixarà com un company horrible i obsessionat amb la feina, perquè és així. No serà bo per a la seva reputació", detalla la mateixa font. Potser el fet que es filtri farà que Cooper la compensi d'alguna manera i el llibre no arribi a publicar-se.

stats