Gent 09/08/2020

Jennifer Garner i Bradley Cooper: cita a Malibu

à.g.
2 min
Jennifer Garner  i Bradley Cooper: cita a Malibu Gent

Després de dos anys de relació, l’actriu Jennifer Garner (01) ha posat punt final a la seva relació amb John Miller, l’empresari que va impulsar la cadena de restaurants CaliBurger. Però el Daily Mail especula que la intèrpret hauria començat a omplir el buit sentimental, de la mà de l’actor Bradley Cooper (02). Garner i Cooper van ser vistos en una platja de Malibu, gaudint de la companyia mútua, mentre jugaven amb la filla de tres anys de Cooper, que ho és també de la model Irina Shayk. Cooper i Shayk van partir peres el juny del 2019.

Els dos actors van coincidir al plató mentre rodaven el film Alias. Els seus dos personatges hi vivien una història d’amor, de manera que la premsa rosa alimenta la teoria que l’atracció que es mostrava al davant de les càmeres també té un lloc a la realitat. Aquest dia tranquil de platja arriba poc després que la revista US People revelés quina havia sigut la causa de la ruptura entre Garner i Miller: ell li havia proposat de casar-se però ella va refusar la proposta. Garner va estar casada tres anys, a principis dels 2000, amb l’actor Scott Foley. Però la seva relació més coneguda és amb el també actor Ben Affleck, amb qui s’hi va casar el 2005 i, en els deu anys que va durar el matrimoni, van tenir tres fills.

Cooper també arrossega un matrimoni fallit: el que el va mantenir unit a l’actriu Jennifer Esposito durant tan sols cinc mesos, que van anar del desembre del 2006 al maig del 2007, quan ella va presentar els papers de la separació. Renée Zellweger, Zoe Saldana o Suki Waterhouse són altres relacions que ha mantingut l’actor amb gent del món de l’espectacle, abans d’aparellar-se amb Shayk.

stats