Gent 26/11/2021

Jennifer Lawrence confessa que es va fumar un porro per rodar una escena del seu últim film

A 'Don't look up', el seu personatge fuma marihuana en una escena i ella va decidir que l'acció tingués lloc amb marihuana de debò

2 min
Lawrence, embarassada del seu primer fill

BarcelonaJennifer Lawrence ha confessat en una roda de premsa a Los Angeles que es va drogar per rodar una escena de la seva última pel·lícula, Don't look up, que coprotagonitza amb Leonardo DiCaprio, que va cobrar 4,45 milions d'euros més que ella. Al film, dirigit per Adam McKay, Lawrence i DiCaprio interpreten dos astrònoms que viatgen pels Estats Units per advertir la població que un meteorit es precipita cap a la Terra. En una escena de la pel·lícula, el personatge de Lawrence, després de veure el meteorit i assabentar-se del perill, es fuma un porro per relaxar-se. Aquesta interpretació és real, ja que l'actriu va pensar que seria més creïble i original també rodar sota els efectes de les drogues, segons Efe.

El director ha explicat que l'actriu li va demanar permís per fumar marihuana en aquesta escena, en què apareix amb Meryl Streep i fa un monòleg de diversos minuts, i McKay li va respondre que sí. L'actriu guanyadora de l'Oscar per El costat bo de les coses, va aclarir que quan es va drogar al rodatge "no estava embarassada en aquell moment" per evitar possibles confusions, ja que fa tot just dos mesos va anunciar que espera el seu primer fill amb Cooke Maroney, amb qui es va casar el 2019. En una altra entrevista, amb la revista Vanity Fair, l'actriu va parlar del seu sou a Don't look up i va assegurar que va cobrar 4,45 milions d'euros menys que DiCaprio malgrat ser ella la que apareix primer als crèdits.

Tot i això, Lawrence ha assegurat que l'actor atrau més espectadors que ella i que se sent molt feliç amb el seu contracte, encara que també ha reconegut que moltes vegades és "extremadament incòmode preguntar sobre la igualtat salarial". "I si qüestiones alguna cosa perquè sembla desigual, et diuen que no és una disparitat de gènere, però no són capaços d'explicar-te què és exactament", va precisar. La revista assenyala que, segons un informe recent de Variety, a Lawrence li van pagar 25 milions de dòlars (22,2 milions d'euros) per la pel·lícula, mentre que DiCaprio va rebre 30 milions. És a dir, un 25% més.

stats