Gent 09/09/2021

Jennifer Lawrence, embarassada del seu primer fill

L'actriu, de 31 anys, està casada amb el galerista Cooke Maroney

2 min
Un incendi crema la granja de la família de Jennifer Lawrence

BarcelonaL'actriu Jennifer Lawrence està embarassada. Així ho ha confirmat la protagonista d'Els jocs de la fam a la revista People, on ha donat per bones les informacions que van començar a circular dies enrere sobre el seu possible embaràs amb el seu actual marit: Cooke Maroney. L'actriu, de 31 anys, és una de les personalitats de Hollywood que intenten protegir més la seva vida privada. Es pren tan seriosament aquest tema que ni tan sols utilitza les xarxes socials, on només té pàgines de fans. Per aquest motiu és estrany que hagi confirmat el seu embaràs, ja que això li pot comportar una mica més de pressió dels paparazzis fins que neixi la criatura.

Potser la dosi extra de promoció que li suposarà ha sigut el motiu que ha portat l'estrella a fer-ho públic. I és que la notícia del seu primer embaràs ha transcendit just el mateix dia en què s'ha estrenat el tràiler de la seva pròxima pel·lícula, Do not look up. L'actriu nord-americana la protagonitzarà al costat de Leonardo DiCaprio i Meryl Streep, sota la direcció d'Adam McKay.

A part de la seva confirmació a People, també s'han pogut veure unes imatges d'ella al diari Daily Mail en què la panxa no deixa lloc a dubtes. L'últim esdeveniment que va transcendir de la seva vida sentimental va ser el seu casament, ja que va passar per l'altar el 2019 al costat del galerista Cooke Maroney en una cerimònia a la qual només van assistir amics propers a la parella a Rhode Island. L'arribada d'aquest nadó segellarà una relació que a hores d'ara no ha aixecat cap polèmica, cosa estranya a Hollywood. L'actriu i el galerista d'art, de 37 anys, van començar a sortir el juny del 2018 i es van comprometre vuit mesos després. Prèviament a l'enllaç, van celebrar una gran festa a la qual van acudir alguns familiars i amics del show business com Cameron Diaz, Sienna Miller o Nicole Richie. L'embaràs de Lawrence ha coincidit amb la confirmació dels embarassos de la també actriu Olivia Munn i de l'empresària Kylie Jenner.

Primeres imatges de Jennifer Lawrence embarassada
stats