Quants milions han vist ja el seu vídeo? El món, fascinat per l'embaràs de Kylie Jenner

La petita del clan Kardashian, de 24 anys, espera el seu segon fill al costat de Travis Scott

2 min
Kylie Jenner en una imatge compartida per ella a Instagram

BarcelonaL'empresària Kylie Jenner i el raper Travis Scott es convertiran en pares per segona vegada. La petita del clan Kardashian ha utilitzat el seu compte d'Instagram per anunciar que està embarassada i confirmar d'aquesta manera els rumors sobre aquesta qüestió que planaven des que es va filtrar que el seu pare havia dit públicament que s'alegrava molt de tenir un altre net pròximament. Per fer aquest anunci, Jenner ha publicat un vídeo en què es poden veure moments especials de tots aquests mesos previs a la confirmació de l'embaràs, en els quals no hi havia cap imatge d'ella embarassada perquè al seu perfil d'Instagram havia estat penjant majoritàriament fotos antigues.

En el vídeo, que comença amb una imatge del predictor donant positiu i mostrant el moment en què el futur pare coneix l'embaràs, apareix ella fent-se ecografies acompanyada de la seva parella i també de la filla que ja tenen junts, Stormi. Posteriorment, apareix l'instant en què li diuen a la futura àvia Kris Jenner que tindrà un altre net o neta. "Stormi, tindrem un nadó!", li diu Kris a la seva neta Stormi quan aquesta li entrega un sobre dins del qual hi ha algunes ecografies del futur nadó. "És un dels dies més feliços de la meva vida", diu Jenner, tal com es pot veure al vídeo. També apareix el moment en què ella explica la notícia a la seva família. En cap moment del vídeo transcendeix el sexe de la criatura. Només tretze hores després de penjar-lo, el vídeo ja supera els 75 milions de visualitzacions.

La parella, que va donar la benvinguda a la seva primera filla junts el febrer del 2018, es va reconciliar recentment després d'una ruptura el 2019, quan Stormi acabava de néixer. Portaven llavors dos anys junts i van emprendre camins separats a pesar que sempre van mantenir una bona relació i la seva separació mai va ser conflictiva. "Cap dels dos s'ha interessat per ningú més durant l'últim any, i realment els encanta formar junts una unitat familiar", va transcendir quan van tornar. Ell, conegut als EUA per la seva música, va fer-se mundialment famós gràcies a la relació amb ella, que és una de les empresàries joves més riques del món, segons Forbes, i també la segona dona més seguida del món a Instagram, amb més de 239 milions de followers.

Scott amb la petita Stormi
stats