Hollywood
Gent 28/08/2022

Jennifer Lopez, enfadada després que es faci públic un vídeo d'ella cantant a Ben Affleck

L'actuació especial va tenir lloc durant el seu casament

1 min
Jennifer Lopez i Ben Affleck preparen un segon casament Gent

BarcelonaDel segon casament de Jennifer Lopez i Ben Affleck se sabia gairebé tot: el lloc on s'havia celebrat, com anaven vestits i quin dissenyador havien triat per a un dia tan especial. El que no se sabia, i ara s'ha fet públic a través d'un vídeo filtrat a TMZ, és que Jennifer Lopez havia dedicat una cançó i un ball al seu marit durant el convit. En el vídeo es pot veure J.Lo amb un dels seus vestits de núvia i cantant i ballant acompanyada de dues ballarines mentre Affleck la mira somrient.

La filtració del vídeo no ha agradat gens a la cantant, que ha mostrat el seu enuig en un missatge publicat en un compte d'Instagram d'un grup de fans. "Això es va gravar sense el nostre permís. Punt. Qui ho va fer es va aprofitar d'un moment privat. No sé d'on ha tret tothom el vídeo, perquè vam fer signar contractes de confidencialitat i vam demanar a tothom que ningú compartís res del casament. Compartir-ho o no és la nostra decisió", diu la cantant, que es mostra entristida que algú hagi venut el vídeo "per diners".

Després del casament, la parella està immersa en la seva segona lluna de mel, que els ha portat al llac de Como, a Itàlia.

stats