Ruptura
Gent 05/07/2022

Jerry Hall, "devastada" després d'assabentar-se del seu divorci per correu electrònic

La model, de 66 anys, estava casada amb el magnat dels mitjans de comunicació Rupert Murdoch

2 min
Rupert Murdoch i Jerry Hall  es divorcien després de sis anys junts

BarcelonaJerry Hall està "devastada" després que el propietari de grans mitjans de comunicació Rupert Murdoch li digués que el seu matrimoni havia acabat a través d'un correu electrònic, segons ha publicat el diari The Mail. El diari informa que Hall, de 66 anys, estava esperant que Murdoch, de 91 anys, es reunís amb ella al Regne Unit quan va rebre un correu electrònic del president i conseller delegat de News Corp on li comunicava la fi de la seva relació. El correu electrònic deia que el seu matrimoni de sis anys s'havia acabat i que a partir d'aquell moment només s'hauria de comunicar amb ell a través dels advocats, assegura el mitjà.

"Encara l'estimo. Estic devastada", hauria dit Hall a un amic, segons The Mail. Una altra font els hauria explicat que Hall està "veritablement devastada" pel que ha passat i "insisteix que tot ha passat de manera completament sobtada". "Un dia estaven fent plans per estar junts durant l'estiu a Londres i, de cop i volta, hi va haver un missatge que li demanava que només contactés amb ell a través d'advocats", recorda el mitjà.

Les fonts consultades per The Mail recorden que durant el seu matrimoni, ella va exercir un important paper durant la pandèmia. Hall hauria assumit un paper de "guardiana" per protegir el seu marit de contraure coronavirus, que a la seva edat hauria pogut ser fatal. La model, exdona de Mick Jagger, opina que aquell zel hauria estat interpretat pels fills del magnat com un intent de tallar el contacte de Murdoch amb ells. Ara els culpa d'"atacar" el seu matrimoni. El diari també informa que a principis d'aquest any, hi va haver discussions entre Hall i la família Murdoch sobre quins diners rebria ella quan Murdoch, a qui es calcula un patrimoni de 17.900 milions de dòlars, morís. El mitjà assegura que alguns membres de la família estaven preocupats perquè no volien fer cap disposició per a Hall.

Tot i que aquestes fonts diuen que l'inici del final el va marcar Murdoch, va ser ella qui va iniciar el divorci. Hall va sol·licitar el divorci de Murdoch divendres, segons Reuters, citant "diferències irreconciliables".

stats