Gent 31/08/2021

Jessica Goicoechea i Arón Piper, parella?

L'actor d''Élite' i la 'influencer' catalana han sigut vistos de vacances junts a Marbella, on no han dissimulat la seva proximitat

2 min
La models i dissenyadora catalana Jessica Goiciechea

BarcelonaJessica Goicoechea i Arón Piper fa dies que ocupen titulars per la relació sentimental que haurien començat, una relació que ells no han confirmat oficialment però que tampoc estarien camuflant a les xarxes, on tots dos són molt seguits. Els rumors de la seva relació van començar al juliol, però ha hagut de passar un mes fins que han aparegut junts en fotos als seus comptes d'Instagram.

En una història que ha publicat la influencer catalana, apareix ella davant d'un mirall mentre l'actor hispanoalemany, que és al seu costat, l'envolta per la cintura amb el braç i deixa la mà sobre el seu maluc. A part d'aquesta, una altra història la mostra a ella dins d'un cotxe posant el peu a sobre d'ell, que l'hi agafa amb la mà. Segons s'ha pogut veure en els Instagrams dels seus amics, la parella és a Marbella, acabant les vacances d'estiu.

Tots dos tenen 24 anys i una enorme potència comercial entre el jovent, ja que als seus Instagrams tenen milions de seguidors. Ell és actor i compta amb 14 milions de followers que li han vingut de l'èxit que ha tingut la sèrie Élite, que protagonitza al costat d'altres joves actors. A més, Piper també ha provat sort en la música. Goicoechea, per la seva banda, rep multitud de contractes publicitaris per a les seves xarxes i, amb 1,6 milions de seguidors, té la seva pròpia marca de roba i de cosmètics.

A mitjans de l'any passat, Goicoechea va deixar-ho amb el seu xicot, River Viiperi, un model que havia saltat a la fama per haver sigut parella de Paris Hilton, amb qui va sortir des del 2017. La ruptura va ser especialment conflictiva, perquè una discussió que mantenien suposadament va acabar violentament i ell va acabar detingut. Posteriorment va ser posat en llibertat amb càrrecs i, finalment, Viiperi va abandonar Espanya. El model s'havia criat a Eivissa, malgrat ser fill de pares finlandesos. Piper sempre ha sigut molt discret amb la seva vida personal i, fins ara, no se li havien conegut altres relacions.

stats