Gent 20/03/2019

La gata de Karl Lagerfeld anuncia que llançarà una col·lecció dedicada al dissenyador

Choupette ha anunciat a través del seu Instagram que la línia es dirà RIPDaddy

Joan Callarissa
2 min
La gata de Karl Lagerfeld, als braços del modista

BarcelonaKarl Lagerfeld sempre va ser una persona molt tancada a nivell afectiu. Tot i que es coneixien els noms d'alguns dels seus idil·lis perquè l'alemany no s'amagava de res, amb cap home es va mostrar tan carinyós en públic com amb la seva gata, Choupette, de qui parlava en moltes ocasions, molt més que no dels seus companys. Després de la seva mort, el modista també ha aconseguit mantenir la discreció, ja que s'ha sabut ben poca cosa de la seva herència, que després de 50 anys seguits treballant al capdavant de la indústria de la moda es calcula ingent, amb xifres que arriben fins als 1.000 milions de dòlars.

Potser per això Choupette –amb un blog i perfils molt seguits a les xarxes socials– s'ha convertit en la seva portaveu després de la mort de l'amo i, tal com ell havia donat a entendre abans de morir, també en la seva hereva. L'últim 'hit' de la gata –una caríssima felina de raça birmana amb uns penetrants ulls blaus– ha estat anunciar a través d'Instagram que llançarà una nova col·lecció per homenatjar el modista alemany, que va liderar durant dècades les firmes de luxe Chanel i Fendi, així com la seva pròpia firma, homònima. Contràriament al que podria semblar, no serà una col·lecció de moda com les que ens tenia acostumats Lagerfeld. Serà una col3lecció variada que inclourà des de tasses fins a dessuadores a preus molt accessibles.

El vídeo d'animació que ha compartit la gata va acompanyat d'un text en què l'animal agraeix tot el suport que se li ha mostrat a les xarxes després de la mort del seu "pare" i celebra que després dels plors per fi "ha recuperat la veu". En la peça explica que RIPDaddy és el nom que adoptarà la col·lecció d'homenatge al kàiser de la moda, com la premsa es referia habitualment a Lagerfeld.

El vídeo, que no ha fet més que revifar les intrigues i especulacions sobre l'herència del modista i qui s'encarrega del gat –i de la fortuna que se li ha reservat en el testament del difunt–, també anuncia que part dels beneficis obtinguts amb aquest nou projecte aniran destinats al Helen Woodward Animal Center, una organització animalista sense ànim de lucre amb més de 40 anys d'història.

La gata de Karl Lagerfeld, Choupette
stats