'Celebrities'

Kevin Costner i Jewel, nova superparella?

L'actor i la cantant van compartir una setmana a les illes Verges britàniques

À.G.
1 min
Kevin Costner i Jewel

BarcelonaEls rumors de relació s’han abatut sobre l’actor Kevin Costner i la cantant Jewel. Tots dos han estat fotografiats amb actitud carinyosa en un acte benèfic de la Inspiring Children Foundation. La parella de famosos era a l'illa de Necker, propietat del magnat britànic Richard Branson, a l’arxipèlag de les illes Verges britàniques. Però si creien que això els garantia la privacitat, anaven errats: el portal digital TMZ ha pogut aconseguir unes imatges on el veterà cineasta, de 68 anys, abraçava amorosament per darrere la intèrpret de Who will save your soul, de 49. Tots dos somreien.

Costner era un dels convidats al torneig de tenis organitzat per ella amb l’ànim de recaptar fons per a infants amb necessitats. Va arribar amb Jewel i també va marxar amb ella. Entremig, més d’una setmana d’anar plegats per l'illa paradisíaca, segons detallaven dos testimonis a la publicació digital. Un dels plats estrella d’aquesta celebració benèfica, amb platges de somni incorporades, va ser el partit de dobles que van protagonitzar Jewel i Richard Branson.

Si es confirma l'idil·li, indicarà que l’actor ha passat pàgina després del divorci amb qui va ser la seva dona durant divuit anys, Christine Baumgartner, amb qui va tenir tres fills: Cayden (16), Hayes (14) i Grace (13). Costner té tres fills de l’anterior relació amb la seva exdona Cindy Silva –Annie (39), Lily (37) i Joe (35)–, a banda de Liam (27) amb la seva exparella Bridget Rooney. El recompte de progènie de Jewel és molt més modest: només ha estat mare de Kase, amb el seu exmarit, Ty Murray.  

stats