Gent 10/09/2019

Kim Kardashian revela (al seu 'reality') que ha donat positiu en un test de lupus

No és la primera vegada que la televisiva explica problemes de salut al seu programa

Ara
2 min
Kim Kardashian i Kanye West

BarcelonaL'estrella televisiva Kim Kardashian es va posar a plorar al saber que havia donat positiu en lupus després de practicar-se un test d'anticossos, un moment que va ser retransmès ahir a la nit en l'estrena de la nova temporada del seu 'reality show'. Kardashian ja havia revelat anteriorment que des de fa un temps té diversos símptomes relacionats amb l'artritis, una de les conseqüències més comunes per a les persones que pateixen lupus.

"M'he sentit cansada, amb nàusees, i últimament se m'inflen bastant les mans. Sento que literalment m'estic enfonsant", va dir l'estrella televisiva i magnat empresarial durant el seu programa 'Keepin'up with the Kardashians'. Acompanyada per la seva germana, Kylie Jenner, l'estrella va revelar que va tenir inflor a les articulacions, mal de cap i fatiga general abans de l'arribada del seu quart fill, Psalm, que va néixer al maig per gestació subrogada.

"Definitivament és una sensació diferent a qualsevol dolor que hagi tingut abans. El noto als ossos. M'està començant a preocupar realment", va exposar la famosa davant les càmeres. Kardashian va dir que, basant-se en els símptomes, podria patir artritis reumatoide, motiu pel qual va decidir buscar una opinió professional. "Fa molta por. Havia d'anar al metge i veure què passava perquè no puc viure així", va afegir Kardashian.

Segons el que va explicar al programa, el seu metge va citar-la, després de practicar-li diverses proves mèdiques, per comunicar-li la notícia que les seves anàlisis de sang van revelar anticossos associats amb el lupus i l'artritis reumatoide. Els moments posteriors a la trobada amb el metge van ser enregistrats per les càmeres del seu 'reality', que van deixar constància del dramatisme de la situació.

Tot i l'alarma, el metge va explicar que el resultat de les proves no vol dir que Kardashian pateixi exactament les dues malalties, sinó que té els anticossos de totes dues, que podrien estar "adormits" i desenvolupar-se en el futur, però també mantenir-se en aquesta situació i no generar les afeccions. Aquesta no és la primera vegada que la celebritat ha exposat els seus problemes de salut en públic: el mateix va passar quan va tenir psoriasi i quan va patir complicacions en els embarassos dels seus dos primers fills.

stats